Ezeket a lenyűgöző ingatlanokat látnod kell

A Költözzbe.hu kínálatában több mint 135 ezer eladó ingatlant kínálnak. Heti összeállításunkban olyan lenyűgöző és különleges lakásokat válogattunk össze, amik kitűnnek a többi közül. Mint például a csodálatos Ghychy-kastély Nagyigmándon, vagy egy lenyűgöző főúri rezidencia Budapest belvárosában.

Nézzük ezeket a különleges eladó ingatlanokat!

Ghychy-kastély

Ezt a csodálatos kastélyt, az 1860-as években építtette Ghyczy Pál Nagyigmándon. Az épület csendes, nyugodt környezetben fekszik, egy víztározó vagy horgásztó partjától nem messze, igényesen felújított állapotban várja új tulajdonosát. Kedvenc részem a karakteres és mesébe illő tornya.

Panorámás luxusház Óbudán

Óbudán, Törökkőn csodás luxusház eladó. A házat világos, nagy terek jellemzik, jól átgondolt elosztással. A mennyezeti boltíves faberakások teszik különlegessé. A házban a természetes burkolatok és színek dominálnak. A wellness részlegen egy 130 négyzetméteres medence szolgálja a kényelmet.

Főúri rezidencia a Jászai Mari térnél

A XIII. kerületben a Jászai Mari térhez közel kínálják eladásra ezt a gyönyörű lakást. Az ingatlan 157 négyzetméter és négy plusz két szobás. Az embernek olyan érzése támad, mintha egy kastély termeiben sétálna. Korábbi tulajdonosai között volt báró, és színházigazgató is.

 

Serényi-kastély

A putnoki Serényi-kastély Serényi Alajos megbízásából épült 1834-ben, klasszicista stílusban. A  szlovák határ közelében lévő, körülbelül 900 négyzetméteres, felújítandó kastélyt hatalmas ősfás park veszi körül. Egy ilyen gyönyörű épületet kár lenne elhanyagolni.

Mint egy Hollywoodi otthon

Érden kínálják ezt a csodás eladó házat, ami akár egy Hollywoodi sztár otthona is lehetne. Átgondolt és minőségi kivitelezésnek köszönhetően időtálló és gyönyörű otthon, a minimál és a mediterrán stílus keveredése.

Veresegyházi kúria

Igazán izgalmas és valódi gyöngyszem ez a 1785-ben épült kúria, a 3080 négyzetméteres gyönyörűen karbantartott, parkosított, ősfás telken. Az épület műemlék ezért a műemlékvédelmi előírásoknak megfelelően lett teljes körűen felújítva. A ház alatt dongaboltozatos borospince található, ami több száz palackbor tárolására is alkalmas.
Régen a Váci püspökség pincéje volt és itt fejtették az Öreghegyen nőtt szőlőtőke gyümölcsét. Erről árulkodik a kertben található óriási szőlőprés is.

hirdetés