A hét legszebb ingatlanjai

A héten újra elkészítettük válogatásunkat, amibe a hét legszebb eladó ingatlanjai kerülhettek bele. A költözzbe.hu ingatlankínálatában számtalan különleges és lenyűgöző lakást és házat találunk. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan darabot ami kitűnik a többi közül. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások kerülhetnek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, lenyűgöző hangulatú.

A legszebb ingatlanok a héten a következők:

Makovecz ház

Tihanyban bukkantunk erre a csodás Makovecz stílusú házra. Ezekre az organikus építészeti stílusban létrehozott épületekre jellemző, hogy a ház  természetesen épüljön be a környezetébe és harmonizáljon azzal.  Természet közeli környezetben a Balaton mellett, fantasztikus panorámával.  Az ingatlant lombos növényzet veszi körül.

Nagypolgári lakás a Váci utcában

A főváros egyik legszebb utcájában, a Váci utcában kínálják eladásra ezt az igényesen felújított és berendezett nagypolgári lakást. A negyedik emeleti lakás tágas elrendezésű és napfényben úszó. Befektetésnek is kiváló lehetőség lehet.

Győri családi fészek

Győrben található ez a különleges családi fészek. A 92 négyzetméteres lakás Győr belvárosában helyezkedik el. Az otthon lakberendezési illetve kivitelezési szempontból páratlan értéket képvisel, egyedülálló mert az  igényes kivitelezést ötvözték a fiatalos lendülettel egy kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkező területen. Kialakítása minden korosztálynak megfelelő, praktikus, és családias elrendezésű. Tele van olyan apró részlettel amire felkapjuk a fejünket, hogy milyen jó ötlet, érdemes végig nézni a hirdetés képeit.

Zongorázzunk vagy főzzünk?

Egyedi ötletekkel tarkított, igényesen felújított lakást kínálnak Újlipótvárosban. Nagyon megfogott az átalakított zongora ami a konyha részeként funkcionál. Azoknak akik szeretik a különleges hangulatú lakásokat tökéletes választás.

Erdei ház

Meseszerű környezetben eladó ez a szép gerendaház. Ide el lehet menekülni a világ zajától, a nyolcvan éves tölgyerdő remek helyszínt biztosít az útkereséshez. A ház nagy odafigyeléssel kivitelezett és esztétikus burkolataival is a természetességre törekszik.

Mediterrán ház Dunakeszin

Dunakeszin eladó ez a mediterrán stílusú családi ház, ami akár Toscanában is állhatna, annyira visszaadja a mediterrán életérzést. A 240 négyzetméteres otthon 1996-ban épült és folyamatosan karbantartott.

hirdetés