Mesés lakások az Andrássy úton

Az Andrássy út Budapest sugárútja mely Terézvárost szeli át, a Belvárost köti össze a Városligettel. A sugárút az alatta haladó Millenniumi Földalatti Vasúttal és a végében fekvő Hősök terével együtt 2002-ben a világörökség része lett. Több műemlék épület helyezkedik el rajta, mint például a Magyar Állami Operaház vagy a Budapesti Bábszínház. Végig sétálva érezhetjük Pest századfordulós szellemiségét és Budapest romantikáját. Egymást érik itt a luxus márkák kirakatai és pezsgő vendéglátóhelyek. 

Közlekedés szempontjából az elhelyezkedés kiváló, a város bármelyik pontja könnyen megközelíthető, köszönhetően, hogy a közelben minden tömegközlekedési eszköz adott, illetve minden szolgáltatási egység percek alatt elérhető. Szórakozási lehetőség is akad bőven; színház, mozi, éttermek, pubok sétatávolságra vannak az ingatlanoktól.

Mesés lakásokat lehet itt találni, Pazar luxus, ami leginkább jellemzi őket, szemezgettem a kínálatból.

Különleges luxus

Eladásra kínálják ezt a 90nm-es, első emeleti luxuslakást. A lakás elrendezése kiváló, gyönyörű, modern konyha-étkező résszel rendelkezik, hatalmas nappalival, és egy külön hálószobával. Az erkélyről egyenesen az Andrássy útra nyílik kilátás. Különleges belsőépítészeti megoldásoknak köszönhetően a fürdőszoba a hálószobában egy üvegfallal lett leválasztva. Igény szerint minden bútorral megvásárolható.

Napfényes családi otthon

Az esztétikailag és gépészetileg is kifogástalan 96 négyzetméteres apartman magas minőségű anyagok felhasználásával készült, teljesen felszerelt, gépesített külön konyhával, mennyezeti fan-coil hűtés-fűtéssel. A ház szálloda szintű szolgáltatásai között szerepel egy exkluzív wellness centrum, melyben beltéri úszómedence, jacuzzi, fitnesz terem és szaunák biztosítanak rendkívüli kikapcsolódást a lakók számára.

Csendes belső udvaros

A belváros szívében, az Andrássy úton, az Operához közel egy gyönyörű műemlék házban, 2007-ben szintráépítéssel létrehozott újszerű, felújított 72nm-es ingatlant. A lakás elrendezése kiváló, gyönyörű, modern konyha-étkező résszel rendelkezik, hatalmas nappalival, és egy külön hálószobával.
A konyhából nyílik egy 13 nm-es terasz rész is, amit ízlés szerint kertibútorral, növényekkel lehet berendezni, illetve részben fedett, ezért bármikor kellemes lehet kiülni beszélgetni.
Ablakai egy belső udvarra néznek, ezért nem csak ragyogóan napfényes a lakás, hanem kifejezetten csendes is.

Egyedi vintage hangulatú

Egyedien felújított, erkélyes lakás a Kodály körönd közelében! Lövölde tér mellett, a Szív utca elején eladó 2 hálószobássá alakítható, emeleti, erkélyes, világos, egyedi hangulatú, 94 nm-es, első emeleti lakás. Az ingatlant külföldi tulajdonosai néhány éve teljesen felújították, időtálló, egyedi stílusban. A teljes épületgépészet felújításra került, cirkófűtést alakítottak ki. A képek magukért beszélnek! Akár a teljes bútorzatával együtt is megvásárolható, mely külön megállapodás részét képezi.

hirdetés