Mediterrán házak toplista

A mediterrán otthonokat a természetesség és a meleg színek harmóniája jellemzi. A mediterrán stílus irányzat alapját a dél-európai országok lakberendezési világa adja meg, megkülönböztetjük azonban az olasz, francia és görög építészetben. A zsalus ablakok, a lépcsőzetes kivitelezés, a nagy terasz és a rusztikus külső burkolatok a mediterrán stílus sajátságai. A stílus szerelmesei szerint ez egy életérzés, amit a déli vidéki emberekről sugárzik ,a könnyedség, a temperamentum, az élet szeretete. Domináns színek a fehér, a bézs és a sárga változatos árnyalatai. 

Most összeállítottunk egy toplistát,  melyre legszebb és leglátványosabb eladó családi házak kerülhettek bele, melyekben fellelhetők a mediterrán stílusjegyek.

Panorámás luxusvilla

Új építésű mediterrán luxusvillát kínálnak eladásra, panorámával Péterhegyre és Csillaghegyre.  A ház a stílusra jellemző, nagy oszlopos terasszal rendelkezik, a külső burkolatát tekintve természetes anyagok a hangsúlyosak. Nyugodt környezetben , gondozott növényzettel, kerttel várja leendő lakóit. Az ingatlanban található napkollektorral fűthető medence, szauna és pezsgőfürdő, hobbiszoba.

Erdő melletti nyugalom

XII. kerületben kínálják ezt a 4000 nm-es kertben elhelyezkedő, nagy teraszos, 3 szintes villát. A belső kialakítása, berendezése is a mediterrán jegyekről árulkodik, tágas terek, világos árnyalatok, rusztikus padló jellemzi.

Mediterrán hangulatú birtok

Fantasztikus panorámával ellátott birtok eladó Nyergesújfalun. A birtok a toszkán hangulat megtestesítője. A fa, kő, tégla dominál az épület arculatában, és a környezetben is. A birtokhoz tartozik egy bor udvar, mely romantikus hangulatú, magával ragadó a mészkő lépcső, a fa pergola és a szőlőlugas is.

Páratlan szentendrei mediterrán villa

Impozáns villát kínálnak Szentendrén a Pismány hegyen mediterrán stílusban. Az ingatlant a külső és a belső terek összhangja jellemzi. Gyönyörű letisztult kivitelezés és a könnyed átjárhatóságnak köszönhetően elmosódnak a határok a kint és a bent között, amitől kellemesen légies érzetünk támad.

Tihanyi kuriózum

Kivételes lehetőség rejlik ebben az eladó Tihany főutcáján található családi házban. Az épület különlegessége hogy a homlokzata, a táj jellegzetes barna vulkanikus kövéből készült. Az ingatlan felső szintjéről örök panoráma nyílik a Balatonra. A minden igényt kielégítő családi házra Falusi CSOK is igénybe vehető.

 

hirdetés