Lélegzetelállító teraszos ingatlanok

Még javában tart a tél, de mi már a lenyűgöző teraszokról álmodozunk, ahol majd a tavaszi délutánokat és a nyári estéket tölthetjük. A teraszunkat fedhetjük részben vagy egészében, de minden esetben valódi felüdülést nyújtanak azok számára, akik az év minden napján szeretnék élvezni a táj szépségét és a természet közelségét. 

Szerencsére ma már nem nehéz olyan ingatlant vásárolni, amelyhez használható méretű teraszok tartoznak, így a korábban csak egy szűk kör kiváltsága ma már szélesebb rétegek számára válik elérhetővé. Ma már egyre több olyan fejlesztés van ahol minden lakáshoz tartozik élhető méretű terasz.

Penthouse lakás

Egy panorámás terasz valódi kincs ma Budapesten, ami nemcsak az ott élők komfortérzetét javíthatja, de a lakás eladhatóságát is nagy mértékben növeli. A főváros XIII. kerületében a Dunára és a Budai-hegyekre lenyűgöző panorámával rendelkező, 2 szintes luxus penthouse lakásban lévő teraszon, szinte a felhők felett reggelizhetünk.

Exkluzív terasz

Budapest belvárosában, a Vörösmarty téren található ez a luxus ingatlan, aminek a terasza álomszép kialakítású. A Vörösmarty tér a főváros egyik leglátványosabb része. A penthouse lakásban óriási a tér érzet, hiszen 7 méteres a belmagasság.

Körpanoráma

Budapest VII. kerületében a belváros szívében, egy ikonikus épület legfelső  emeletén, egy egyedülálló lakást kínálnak. Az óriási teraszról, ami egy zöld oázis a nyüzsgő városban, az Astoria kereszteződésre és a Gellért-hegyre lehet rálátni.

Eklektikus luxus

Eklektikus luxuslakást építettek a Budapest belvárosában az Andrássy úton. Modern belsőépítészeti megoldásokkal ahol a terasz még a magunk igényeire alakíthatjuk. A belső tér igény szerint kétszintessé is átalakítható, mivel még folyik a kivitelezés több megoldásra ad lehetőséget.

Örök panorámás

A főváros második kerületében rózsadombon egy 104 négyzetméteres terasszal rendelkező lakást kínálnak. A lakás örök panorámás, a teraszról csodálatos és egyedülálló kilátás nyílik a Parlamentre, a Duna két partjára és a pesti oldal épületeire, valamint teljes rálátással az éves augusztus 20-i tűzijátékra. Az óriási teraszt minden évszakban az összejövetelek színtere lehet.

 

hirdetés