A 3 legszebb kertes ház a héten

Bízunk benne, hogy már csak pár hét és itt a tavasz, addig is a lehangoló szürkeségben fantasztikus kerttel körbevett ingatlanok közül válogattunk. Olyan eladó kertes házak kerültek a három kedvencünk közé, amik valamivel kitűnnek a tömegből, különleges adottságuk vagy a kialakítás miatt beleszerettünk egy kicsit mindegyikbe.

Eladó luxusvilla Istenhegyen

Borítóképünkön is szerepel ez a fantasztikus villa, amit a 12. kerületben árulnak. A kert különlegessége, hogy a Feng Shui elvei alapján tervezték meg és az épülethez vezető gyalogutak és az autóbeálló fűtöttek. Így télen is biztonságosan, kényelmesen használhatók. A kert több szintes, körben sövény véd a kíváncsiskodó szemektől. A mi kedvenc részletünk a kerti szökőkút, elegánssá teszi a kertet, a csobogó víz hangja pedig megnyugtató hatással van mindenkire.

A villa eredetileg 1850-ben épült, később több lépésben, a műemléki szempontokat megőrizve került felújításra és kibővítésre.

Mediterrán családi ház Ürömön

Igazi nyári, mediterrán hangulatú ház a következő kedvencünk. Ürömön, a Táborföldi Lakóparkban árulják ezt a szuper családi otthont. A belső tér is gondosan megtervezett, minket azonban a hatalmas fedett terasz csábított el igazán. Családi események és baráti összejövetelek helyszíne lehet, 73 m² a teljes területe. A fedett terasz a medencére néz, mindegyik hálószoba kertkapcsolatos, és az egész kert zárt, senki nem lát be, így nyugodtan lehet élvezni minden adottságát. A kert teljes területe 1248 m²!

Panorámás kert Szentendrén

A heti válogatásunk harmadik szereplője egy sokkal letisztultabb, modernebb kerttel rendelkező ház. Nincs is szükség sok extrára ilyen adottságokkal. A tervezés alatt a fő szempont az volt, hogy a panorámát teljes egészében megcsodálhassuk. Ráláthatunk a kert minden részéből a a Skanzenre, Kőhegyre, a Dunára és még Budapestre is. A kert teljes alapterülete 2350 m², enyhén lejtős, több szinten van pihenőrész, a telek aljában pedig még egy kerti tó is helyet kapott. A nappalihoz ennél a háznál is egy nagy fedett terasz kapcsolódik, sőt, jó idő esetén a kettő akár össze is nyitható, így a kert a ház részévé válik.

 

hirdetés