Lélegzetelállító kertek

Mostani válogatásunkban olyan ingatlanok közül szemezgettünk, amiknek kertje (néhány esetben nyugodtan hívhatjuk akár parknak is) valami miatt különleges. Lesz itt többféle kerti tó, modern medencés udvar, de floridai stílusú óriásmedence is beépített vízeséssel. Aki ilyen ingatlanok közül válogat, az biztos lehet benne, hogy az otthoni nyugalom a fantasztikus kertben mindig biztosítva lesz.

Különleges modern kert Cserszegtomajon

Minden elképzelhető kényelmet magában foglal ez a 100 m²-es családi ház Cserszegtomajon, ami mindössze pár kilométerre fekszek Hévíztől és Keszthelytől. Három hálószoba és három garázs van a házban, de az igazi érdekességek az udvaron találhatóak. 30 m²-es fedett teraszra tudunk kilépni a házból, ami egy medencés és kifejezetten gyerekbarát kertben folytatódik. Különleges, eltolt szintes megoldásokkal alakítottak ki egy komplett játszóteret a gyerekek részére, de a felnőttek kikapcsolódása is biztosított a hatalmas teraszon elhelyezett pihenőrészben.

Ősparkos óriás telken családi ház 

Óriási, 2200 m²-es ősparkos telken, erd közelében áll ez a hatalmas, akár több generáció együttélésére is alkalmas családi ház Szadán. A hatalmas, fákkal és kerti tóval romantikus hangulatot teremtő területen több helyen van lehetőség pihenésre, főzésre, szabadtéri tevékenységekre. Az örökpanoráma különleges értéket ad a területnek, de maga az ingatlan is minden elképzelhető luxussal fel van szerelve. 7 hálószoba, edzőterem, téli kert, szauna, medence… Mi más kellhet még?

Debreceni családi ház dísztóval és medencével

Debrecenben jó elhelyezkedésű családi ház eladó, aminek ékköve a szépen parkosított kert medencével és kerti kis tóval. A kertben egy grillező és bográcsozó hely is kiépítésre került, ahol az épített filagóriának köszönhetően rosszabb idő esetén is lehetőség van sütésre-főzésre.

Luxus birtok Váchartyánon

Budapesttől nem messze, mindössze 35 kilométerre fekszik ez a luxus birtok. Aki háborítatlan nyugalomra vágyik, az ezen a helyen megtalálhatja. Kíváncsi szemek elől elzárt, 470 m²-es, 4 hálószobás ház, amiben 3 fürdőszoba is található, ezen kívül szauna és hidromasszázs kád teszi kimagaslóvá az ingatlant. Lovasoknak fantasztikus lehetőség, hiszen 4 boxos istálló is tartozik a házhoz, valamint egy csodaszép horgásztó is.

Floridai életérzés Budapest szélén

 

A lista végére egy egyedülálló ingatlant hoztunk. 2005-ben épült ez a különleges luxus villa, minden részletében igényesség és minőségi, luxus anyagok kerültek felhasználásra. A tervek a floridai luxus ingatlanok mintájára készültek, így a ház maximálisan megteremti ezt a hangulatot. A meghirdetett ingatlan előnye továbbá, hogy berendezési tárgyakkal, bútorokkal együtt árulják, így egyben maradhat a különös gondossággal megteremtett csodálatos beltér. A kertben 14 méteres, fűthető medence barlanggal és vízeséssel együtt, jakuzzi és 50 m²-es grill terasz, valamint aranyhalakkal teli kerti tó csábítja kikapcsolódásra a ház lakóit és vendégeiket.

 

 

hirdetés