25 millió alatti lakások Budapesten

Az országban, bizonyos területeken az ingatlanárak elképesztő áremelkedésen mentek keresztül az elmúlt években, a leginkább szembetűnő növekedés a fővárost érintette. Az ingatlan választék széles skálán mozog, találhatunk kincses dobozokat elérhető áron , ezekből válogattam most egy összeállítást.

Milyen lakásokat kaphatunk most 25 millió alatt?

Újpesten ,a Perényi Zsigmond utcában kínálnak eladásra egy nemrég felújított,rendezett lakóközösségű társasházban levő földszinti, tulajdoni lap szerint 27 m2-es, de a valóságban 31 m2-es ,1 szobás+hálófülkés pár éve teljes körűen(műszakilag és esztétikailag ) felújított lakást. A lakáshoz saját pince is tartozik.

I. kerületben a Vízvárosban egy teljes körűen felújított 25m2-es garzon lakást. A 20 lakásos klasszikus polgári épület homlokzata szép állapotú lépcsőháza is jó állapotnak örvend Előrehaladott tárgyalásokat folytatnak egy beruházóval aki a tetőtér beépítéséért cserébe liftet is kialakítana a házban. A belső udvara növényesített fákkal tarkított. Az I. kerületi vízvárosi 25m2-es garzon lakás az idén lett teljes körűen felújítva.

A Corvin negyedben, életjáradékkal eladó, egy 62 nm-es, utcai nézetű, erkélyes, 2 különnyíló szobás, összkomfortos, 4. emeleti, napos, teljesen felújított lakás. A ház udvarában nagy zöld terület és játszótér található.

Ferencvárosban, pár perc sétára a Duna part-tól egy felújított, 27nm-es , 2.emeleti, udvari nézetű lakás. A közvetlen mellette lévő hasonló méretű (33.5 nm), felújított lakás is megtalálható kínálatomban mely együtt is megvásárolható.

Dembinszky utcára néző, felújított lakást a VII. kerület Városligeti részén az Állatorvostudományi Egyetem közelében. Az ingatlan pár évvel ezelőtt teljes felújításon esett át.

hirdetés