Készülhetünk a kerti partikra

Mindenki nagy örömére, hamarosan itt a tavasz. Már érezhetjük a tavasz első napsugarait, ilyenkor már gondolatban a kertben tartott ünnepségek és partik, sütögetések járnak az eszünkben. Olyan lakások közül válogattam, ahol van alkalmas kerti sütögető, esetleg kemence, így még nagyobb élmény lehet a kertben tartott összejövetel.

Szolnok elit negyedében egyedülálló ez a gyönyörű, minden igényt kielégítő ház: kültéri medencével, borospincével, saját kültéri játszótérrel, halastóval, bio zöldség-gyümölcsöskerttel, fúrt kutakkal. A kertben található kerti sütögetőn remek ételeket készíthetünk.

Budapest 16.kerületének villanegyedében kínálják eladásra ezt a gyönyörű kertes házat. A kertben minden adott egy parti megrendezésére, van itt medence, sütögető, kemence.

Debrecen-Pallagon, magán lakóparkban, gyönyörű környezetben eladó egy mediterrán stílusú, luxus kivitelezésű, rendkívül magas műszaki tartalommal megépült, a legapróbb részletekig megtervezett egyszintes családi ház.

A különleges adottságokkal rendelkező balatoni kúria 1802-ben épült. Jelenlegi formáját a jelenleg is folyó teljes felújítás során kapta, melynek során a teljes korszerűsítés is megtörtént. A felújítás során vigyáztak, hogy a Balaton-felvidékre jellemző építészeti stílust megőrizzék.

Kaposváron páratlan környezetben elhelyezkedő, magával ragadó és igényes ingatlan eladó. Az 5600 m2-es intim, eldugott ám mégis jól megközelíthető, páratlan panorámával bíró telekterületen 2005-ben épült egyszintes családi ház nívós, igényes, nettó 185 m2, bruttó 240 m2 alapterületű.

 

hirdetés