Karácsonyi lakásmustra, a tökéletes ünnepi otthon nyomában

A következő válogatásunkban a tökéletes ünnepi otthont keressük. Milyen is a tökéletes, karácsonyi hangulatú otthon? Mindenkinek más, számomra, meleg, meghitt, ünnepi díszbe öltöztetett, tágas és sokan elférünk benne. Megtalálható benne egy felszerelt konyha a menü elkészítéséhez, egy nagy ebédlő asztal, a karácsonyi menü elfogyasztásához, nappali, a családi beszélgetésekhez, szórakozási lehetőség a nagyobbak számára, és persze a megfelelő minőségű, pihentető alváshoz, nyugodt hálószoba.

Nézzük, hol lehetne az álom karácsony.

Konyha

Ahhoz hogy az ünnepi ebéd elkészüljön, szükség van egy szuper konyhára, ami minden igényt kielégít. Ebben a debreceni, exkluzív kivitelezésű otthonban, öröm lenne a főzés.

Ebédlő

Gyönyörű ebédlő, ahol örök elfogyasztani az ünnepi menüt. Egy asztalhoz ülhet a család apraja nagyja itt Érden.

Nappali

Egy nagy családi beszélgetés az étkezések után, ennek színtere lehet ez a  tágas nappali, ebben a csodás budapesti családi otthonban.

Szórakozás

Az ünnepi menü elfogyasztása után, ha egy kis szórakozásra vágyunk, ebben a szolnoki luxusházban mindenféle wellness szolgáltatás elérhető, a biliárdtól a saját berendezett kiszolgáló pince helyiségig.

Pihenés

Az egész napos sürgés forgás után jól esik majd a pihenés, egy kényelmes hálószobában felüdülve aludhatunk. Ebben a Provance-i stílusú házban, kipihenhetjük a fáradalmaink.

hirdetés