Ilyen 100 nm alapterületű téglalakásokat vásárolhatunk Nyíregyházán

Nyíregyházán 100 négyzetméteres eladó téglalakásokat is találhatunk megfizethető áron, de természetesen ehhez a megfelelő ingatlanportálon kell keresgélnünk. A koltozzbe.hu ingatlankereső portálon nagyon sok megfizethető ingatlant találhatunk. A weboldalon nagyon gyorsan leszűkíthetjük a keresést teljesen a mi igényeinkhez mérten, hiszen részletes keresésre van lehetőség. Itt érdemes először elkezdeni az ingatlanok felkutatását. Most nézzük meg, hogy egy 100 négyzetméteres téglalakást vajon milyen áron kínálnak az érdeklődőknek.

Amennyiben ár szerint növekvő sorrendbe helyezzük az ingatlanokat, akkor láthatjuk, hogy a legolcsóbb 100 négyzetméteres téglalakás 11,9 millió forintba kerül. Ezért a pénzért egy 93 négyzetméteres 3 szobás felújított ingatlant vásárolhatunk, amely egy szigetelt tégla építésű társasházban található meg. Érdemes ezt az ajánlatot szem előtt tartani, mert ritkán találhatunk ennyiért lakást. A belváros közelében található téglalakás 3 szoba nappalis és a harmadik emeleten található meg. A fenntartási költségek igen kedvezőek és a lakáshoz erkély is tartozik. A zárt udvarban minden lakónak biztosított a parkolás.

16 millió forint környékén már kicsit szélesebb kínálatból válogathatunk. Az Árpád utcában szintén egy 3 tágas szobával rendelkező lakást kínálnak eladásra, amely a 3. emeleten helyezkedik el. A 2 zuhanyzóval, étkezővel rendelkező otthonhoz külön garázst is lehet vásárolni 2 millió forintért, így autónkat is biztonságban tudhatjuk. A lakáshoz ezen felül tartozik egy 8 négyzetméteres földszinti műhely és egy tároló is. Amennyiben 2 autó számára kívánunk parkolási lehetőséget találni, úgy egy másik lakást is választhatunk szintén ebben az árfekvésben. A belvárosi házrész 2 szobás és a teljes közmű kiépítés megtörtént. A 2 állásos garázs és a nyári konyha is a lakáshoz tartozik. A lakható állapotú lakásra némi felújítás ráfér, de költözhető állapotban van.

18 millió forintért már 3 szobás téglalakások közül válogathatunk, amelyek szintén a belvároshoz közel találhatók meg. A Ferenc körúton 3 szobás mért távfűtéses lakást találhatunk. Az amerikai konyhában teljesen új a konyhabútor és a lakás helyiségei laminált parkettásak. A konyha és a folyosó, valamint a fürdőszoba és a WC is padlóburkolatot kapott.  Ha 4 szobás lakást keresünk, akkor az Örökösföldön a 4 emeletes házakban akár azonnal lecsaphatunk egy felújított lakásra. A 80 négyzetméteres lakás beépített gépesített konyhával, mért távfűtéssel és rendezett lépcsőházzal várja új tulajdonosait. A lakásban a konyha teljes felújításon esett át, így erre már egyáltalán nem kell költeni.

Ha mindenképpen ragaszkodunk a 100 négyzetméterhez, akkor a Deák Ferenc utcában 3 szobás és nappalis lakást vásárolhatunk. A nagy konyhával rendelkező lakás egyedi gázfűtéssel rendelkezik, és kiváló állapotban van. A lakáshoz garázs is tartozik. Ezért a lakásért már 22 millió forintot kell kifizetnie az új tulajdonosnak. Természetesen 30 millió forint felé közeledve már újabb építésű lakások közül is választhatunk. 95 négyzetméteres, 3 szobás 2. emeleti lakást a Hímes városrészben már 25 500 000 forintért kapunk. Ez Nyíregyháza egyik legjobb városrésze és igen sokan költöznek ki ide. A gyönyörű belső szintes ingatlan amerikai konyhával és a felső szinten 3 szobával rendelkezik. A lakáshoz gardrobe és gépesített konyha tartozik.

Borítókép forrása: http://houseofturquoise.com/2015/08/dream-home-tour-day-one.html
hirdetés