Karácsonyi dekoráció – hangolódjunk az ünnepekre!

Advent első vasárnapján a legtöbb házban elkezdődik a készülődés a karácsonyi időszakra. Mindenki máshogy hangolódik az ünnepekre, de az otthonunk feldíszítése az első lépés. Egy kis (vagy inkább sok) fényfüzér, gömbök, tobozok és máris ünnepi hangulat vár haza. Szerencsés helyzetben vannak azok, akik otthonában van kandalló vagy kályha, akár cserépkályha, amikkel ebben a cikkünkben már foglalkoztunk, a tűz ropogásánál jobban kevés dolog erősíti a meghitt hangulatot. Azok se szomorkodjanak, akiknek ez nem adatott meg, arra is gyűjtöttünk már ötleteket, hogy mit tehetünk, ha nincs kandallónk, de szeretnénk megteremteni a hangulatát!

A hangolódáshoz összegyűjtöttük a kedvenc inspiráló karácsonyi képeinket, ami meghozza a hangulatot!

A klasszikus piros szín használata a legelterjedtebb Magyarországon is, milliónyi ötletet találhatunk, ha erre vágyunk mi is. A legtöbbször arannyal és/vagy fehérrel kombinálják, mindkettő csodás tud lenni.

Kép forrása: https://www.dusk.com.au/

Kép forrása: https://www.instagram.com/p/-wRkXHGuk6/

Kép forrása: https://www.redbubble.com/

A másik legelterjedtebb karácsonyi színkombináció a fehér és arany, az utóbbi években a pezsgőszínnel kiegészülve. Gyönyörű, elegáns összhatást érhetünk el vele.

Kép forrása: https://www.horchow.com/

Kép forrása: https://jennakateathome.com/

Kép forrása: https://www.idealhome.co.uk/

Felkapott lett az elmúlt években a skandináv stílus is, ahol a klasszikus karácsonyi színek mellett a minél több fenyő, fa használata kerül előtérbe, a természetesség a lényeg.

Kép forrása: https://www.idealhome.co.uk/

Kép forrása: https://www.collagecab.com/

Kép forrása: https://www.jossandmain.com/

Következő karácsonyi témájú cikkünkben házilag is könnyen és olcsón elkészíthető dekorációkat és beszerzési tippeket is hozunk.

Borítókép forrása: http://www.kirklands.com/
hirdetés