Irány az élmények tengere – szuper balatoni ingatlanok

Télen is nyáron is kihagyhatatlan programokkal és élményekkel vár a Balaton, Magyarország legnagyobb tava. Ez a régió Budapest mellett az ország egyik leglátogatottabb területe turisztikai szempontból. Mindenképp jó befektetés ingatlant vásárolni a Balaton környékén. A Balaton környéki ingatlanok között szemezgetve kincsekre bukkantunk, ezeket hoztuk most összeállításunkban. 

Nézzük a szuper balatoni nyaralókat, amiket nemcsak nyáron hanem az év minden szakában élvezhetünk. Olyan nyaralókat válogattunk amik nem tartoznak luxus kategóriába, akár egy hétköznapi család számára is elérhetőek. A legdrágább 17 millió forint.

Balatonföldvár

Egyre többen keresik a Balaton parton is, a kis fenntartási költségekkel rendelkező kisebb méretű, apartman jellegű lakásokat. Ebben a teljesen megújuló épületben már 14 négyzetmétertől találunk lakásokat melyek akár kertkapcsolattal is elérhetőek. Az igényesen kialakított apartman épülethez medence is tartozik, ami értéknövelő ha befektetésként tekintünk az ingatlanra.

Balatonalmádi

Nyugodt, csendes környezetben kínálják ezt a takaros kis nyaralót Balatonalmádiban. A telket két ház található egymás mellett, az egyik egy 1900 körül épült, gyönyörű fagerendás mennyezetű régi épület, a másik egy modern amerikai konyhás ingatlan. Mindez a környék áraihoz képest áron alul eladó.

Balatonszőlős

Balatonszőlős domboldalán, fantasztikus panorámával kínálják eladásra ezt a provence-i hangulatú házat. Tartozik hozzá egy boltíves, kőből rakott pince is és jó néhány szőlőtő. Van még mit fejleszteni rajta, de azoknak akik szeretik a kihívásokat és szeretnénk kiszakadni a város zajából, tökéletes rejtekhely lehet. Ha szeretné kipróbálni a borász szakmát remek választás.

Gyenesdiás 

Szép parkosított kerttel Gyenesdiáson eladó ez az ikerház. A hangulatos házban a nappali mellett másfél szoba van, a panorámás kertben pedig fedett terasz biztosítja az árnyékot. A település gyönyörű természeti környezetben fekszik, mindössze 8 kilométerre Keszthelytől.

Fonyód

Balaton közelében, Fonyód-ligeten egy csendes zsákutcában eladó egy iker nyaraló fele. Kivételes lehetőség ez a kisméretű, szépen kialakított, takaros nyaraló melyet elérhető áron vásárolhatunk meg. Az épületben két különálló szoba lett kialakítva a 34 négyzetméteres otthonban. A rendezett telken kellemesen tölthetjük a szabadidőt.

hirdetés