7 hangulatos hálószoba, a nyugodt alvásért

Hét különleges hangulatú hálószobát mutatunk, különböző stílusban berendezett, színeiben a világostól a sötétig. Tapéta, világítás, anyag választásához, a háló elrendezéséhez, kialakításához adunk inspiráló ötleteket. A hálószoba az otthonunk legintimebb része, melynek a nyugalom szigetének is kell lennie, hiszen az egész napi fáradalmainkat pihenjük ki. Ez a helyiség lehet kicsi vagy nagy a lényeg hogy használjuk ki az adottságait.

Igényes enteriőr

Fehér falszín és a natúr fa kontrasztja határozza meg a szoba hangulatát. A hálóban óriási ablakok biztosítják hogy fényárban ússzon egész nap a helyiség. A modern és klasszikus jegyeket hordozó eklektikus házban jól megtervezett és kivitelezett különleges és egyedi megoldásokat találunk. A szobához tartozik egy nagy terasz és külön fürdőszoba is.

Királylányoknak

Az 1870-ben épült páratlan műemléknek nyilvánított villaépületben, a hálószoba is egyedülálló. Korabeli bútorokkal, kiegészítőkkel a tökéletes élményért.

Fényjáték

Ebben a kecskeméti családi házban a hálószoba különleges világítási megoldásokkal rendelkezik és rendkívül tágas. A háló elsődleges funkciója az alvás, pihenés és az intim párkapcsolatunk ápolása. Az adott funkció másfajta világítást kíván, mint például a nappalié. A mennyezeti világításoknak inkább hangulatteremtő funkciója van, az olvasáshoz helyi világítás a két éjjeli lámpa fénye adja.

Romantikus

Nagyszerű családi házat kínálnak Siófokon. Az épületben több hálószoba is található, mind nagyon kellemes hangulatú és letisztult dizájnt követ. A nyugodt színhasználat mellett esztétikusak a festmények a falon.

Fekete-fehér

Letisztult fekete-fehér hálószoba a következő a sorban. Ebben a modern hálóban a nyüzsgő városi hétköznapokat pihenhetjük ki, a tér nem túl nagy, de az ágyat elhelyezhetjük középen, így mindkét oldalról megközelíthető.

Természethez közeli

Solymáron található ez a Makovecz stílusban megépített villa, ahol a hálószoba a nagy belmagasságnak köszönhetően szinte az égig ér. Gyönyörű fa gerendákkal és fa ágyvéggel.

Galériás

A hálót elhelyezhetjük – ha hely szűkében vagyunk – a galérián is, ami helytakarékos megoldásnak bizonyul. Sok apró ötlettel és finomsággal rendelkezik ez az apartmanlakás. A lakás fiatalosan berendezett, vidám színekkel tarkított.

 

hirdetés