Hívogat a Balaton

Hamarosan itt a nyári szünet, és indul a balatoni üdülési szezon. A Balaton számos kihagyhatatlan élményt kínál egész évben és az utóbbi időben igazi reneszánszát éli. A régió ezeréves történelme kultúrák találkozását idézi, igazi főnyeremény itt egy ingatlan.

Most a balatoni eladó ingatlanokat kötöttük csokorba, közülük is a legszebbek kerültek a válogatásunkba.

Balatonföldvári századfordulós villa

Lenyűgöző századfordulós vízparti villát kínálnak megvételre Balatonföldvár legszebb részén, közvetlenül a Balaton parton. Az 1882-ben épült ingatlan platánsorok ölelésében helyezkedik el.  Az egyedi századfordulós építészeti megoldásokat a 2000-ben történt korszerűsítés során megőrizte a tulajdonos, így a villa eredeti építészeti megoldásaival, lépcsőházával, burkolataival, kazettás ajtóival, ablakaival, nagy belmagasságával különleges hangulatot áraszt. A 400 négyzetméteres épület földszintjén fogadótér, nappali-étkező-bár, konyha, wellness helyiség, háztartási helyiség került kialakításra, az emeleten és a tetőtérben pedig kényelmes méretű külön bejáratú szobák saját fürdőszobával, és billiárdszoba található.

Balatonszemesen különleges ingatlan

Balatonszemesen mesébe illő ingatlan eladó. Az épületet sajátos hangulat járja át, a toronyszobája a királylányok álma. Jelenleg apartman házként üzemel mindkét épület, van benne potenciál. A villa épület néhol felújítandó, de alapvetően jó állapotnak örvend.

Balatonfüreden mediterrán luxus

Mediterrán stílusú luxus családi villát kínálnak eladásra Balatonfüreden, fantasztikus panorámával. A 2004-ben épített ingatlan impozáns kialakítású és prémium anyagok felhasználásával kivitelezett.

Tihanyi tájház jellegű család ház

Nádtetős tájház jellegű ingatlant kínálnak eladásra Tihanyban. Az épületből csodás panoráma tárul elénk. Tihany egy turisztikai központ, rengeteg látnivaló, nevezetesség és szabadidős program várja az ide látogatókat.

Balatongyöröki álomház

Festői környezetben helyezkedik el, Balatongyörökön ez a csodás álomház. Az újszerű, háromszintes, 420 négyzetméter alapterületű házat osztrák tulajdonosa a 90-es években építette kiváló minőségű anyagokból. A ház a domboldalban található. A több mint 3000 négyzetméteres telek erdőkapcsolatos, magánúton közelíthető meg. A ház déli fekvésű, így teljes panorámában láthatjuk a Balatont és a Keszthelyi dombokat.

hirdetés