A legjobb ajánlatok Budapest III. kerületében

Új sorozatunkban körbejárjuk Budapest kerületeit és hétről-hétre felkutatjuk a Költözzbe.hu hirdetései között a legjobb ár-értékű és attraktív ingatlanokat.

Cikkünk folytatásaként Budapest III. kerületét vesszük górcső alá.

Buda legészakibb részén elhelyezkedő III. kerületben minden korosztály megtalálhatja a számításait. Kisgyermekeseknek, családalapítás előtt állóknak kifejezetten jó döntés a békásmegyeri lakótelep, ahol több óvoda, iskola és játszótér is megtalálható, vagy a Rómaifürdő családi házas övezete, míg a fiatalokat tárt karokkal várja Óbuda forgatagos központi része.

Az ingatlanok az országos átlagárnál 66%-kal drágábbak. 2020 év végén 793 ezer forint, majd 2021 év végére 928 ezer forint volt az átlag négyzetméterár. Ez évben az átlag négyzetméterár elérte az 1 millió forintot. Budapest 904 ezer forintos átlagárához képest a főváros ötödik legdrágább kerülete. Az élen még mindig az V. kerület van, mely toronymagasan vezeti a legdrágább négyzetméterárak listáját.
A házak esetében átlagosan 1 millió forint, míg a lakások esetében drágább négyzetméterárakkal számolhatunk, ott átlagosan 1,1 millió forintos átlag négyzetméteráron juthatunk hozzá a lakásokhoz. Legkedvezőbb ajánlatokat Békásmegyer városrészen találtuk, a 738 ezer forintos átlag négyzetméterárral, míg a legdrágább része a folyamatos új projektek és beruházások központja: Ürömhegy, ahol átlagosan 1,3 millió forintos négyzetméteráron vásárolhatunk ingatlant. Vetélytársai az előző cikkünkben említett I és II. kerületen kívül az előkelő, szomszédos kerületek, mint a XII., vagy az V. kerület.

 (Forrás: Költözzbe.hu)

Íme néhány III. kerületi ingatlanválogatás a Költözzbe.hu kínálatából:

Eladó panellakás Békásmegyer
74 négyzetméter, 3 szoba, 54.5 millió Ft

Eladó téglalakás Rómaifürdő
92 négyzetméter, 4 szoba, 93.9 millió Ft

Eladó családi ház Ürömhegy
230 négyzetméter, 5 szoba, 265 millió Ft

Eladó téglalakás Óbuda
49 négyzetméter, 2 szoba, 22.9 millió Ft

További eladó III. kerületi ingatlanok a Költözzbe.hu-n.

hirdetés