Hegyvidékek ingatlanjai

Hazánk hegységei meseszép házakat rejtenek. Azoknak akik szeretik a dimbes dombos területeket és el tudják képzelni, hogy egész évben a természethez közeli környezetben éljenek ideális megoldás egy hegyvidéken elhelyezkedő ingatlan. Nemcsak a téli hónapokban esik jól elvonulni életünk zajától valamelyik hegyvidéki település nyugalmába, hiszen egész évben tartogatnak meglepetéseket.

Az aktuális összeállításunkban Magyarország legcsodálatosabb tájain található házakat szedtük egy csokorba.

Noszvajon családi birtok apartmanokkal

Heves megye egyik legszebb településén, Noszvaj-Síkfőkúton kínálnak eladásra  egy olyan komplex családi birtokot ami a lakóhely kialakítása mellett a megélhetést is szolgálhatja. Telek Heves megyében, a Bükki Nemzeti Park határán, idegenforgalmáról és természeti kincseiről méltán híres Noszvaj üdülő területén, Síkfőkúton található. Panorámás telek. Idegenforgalmi szempontból frekventált, kiemelt terület. Maga az épület nulla energia igényű ház, ami egyben vendégház, családi ház, kistermelői feldolgozó, bisztró vagy cukrászda.  Jelenleg a melléképületben egy kis feldolgozó üzemet alakítottak ki,  itt füstölt árut készítenek, de készülhetnének sajtok, lekvárok és húskészítmények is.

Orbányhegyen exkluzív eladó családi ház

Lenyűgöző színek és a kialakítás jellemzi ezt a csodás Orbányhegyen található családi házat. A napfényben úszó 200 négyzetméteres házban három hálószoba lett kialakítva. A képeket nézve csak ámulunk és bámulunk a káprázatos enteriőr miatt.

Kismaroson erdei környezetben egy igazi rönkház

Kismaros a Duna bal partján fekszik, Verőce és Nagymaros között az egyedülálló Dunakanyarban. Itt található hegyvidéki és erdei környezetben ez a fantasztikus eladó rönkház. Az 1800 négyzetmétere telekre épült az  egy nagy igényességgel kivitelezett, a hagyományos technikákat preferálva, ez a vörösfenyűből készült gerendaház.
Lakóterülete összesen 200 négyzetméter ami két szinten helyezkedik el, ezen kívül egy 40 négyzetméteres pince is használható. Fűtés elektromos panelekkel, és egy 14 kw-os búbos kemencével működik.

Orfűn apartmanház eladó

Az Orfűn található panzió 2019-ben teljeskörű, vezetékekig és alapokig bontott felújításon esett át, így elnyerve jelenlegi modern, és korszerű állapotát. Az egész komplexum három különálló épületből, összesen 16 szobából, 2 apartmanból, és 1 saját lakrészből áll, ami egy parkosított, hangulatos, mediterrán udvaron található, fűtött, fedett medencével, kemencés, bográcsozós grillterasszal, játszótérrel, parkolóval és kerékpár tárolóval. A helyszín kb 70 fő befogadására képes.

hirdetés