A legdrágább luxusnyaralók a Balatonnál

A Balatonnál bármilyen ingatlan főnyeremény, de mégis vannak olyan ingatlanok amiktől elál a lélegzetünk. A következő válogatásunkban a legdrágább balatoni nyaralókat szedtük egy csokorba.

Toszkánát idéző borkúria

A Balaton északi partján, Monoszlón, a csodálatos Káli medencében eladó ez az exklúzív kúria. Fantasztikus borok mellett egyedien berendezett szobával, panorámás kültéri medencével, szauna részleggel, mediterrán konyhával, és a 350 éves borpincével várja a bor- és gasztronomiai élményekre és a minőségre fogékony vendégeket.

Tihanyban örökpanorámás luxusingatlan

Ahonnan a Balaton minden arcán nézhetjük. Lenyűgöző örökpanorámával rendelkező luxus villát kínálnak eladásra Tihanyban. A 2007-ben épített ingatlanban két nappali és három hálószoba található. De van itt merülő és úszó medence, szauna, télikert és napozó terasz is.

Szőlőbirtok Balatonrendesen

Eladó összesen 7,3 hektáron fekvő szőlőterület, borászattal, pincével, gazdasági épülettel, bemutató étteremmel, 6 szobás kis panzióval. Az első földterület a csodálatos szentbékkállai Kőtenger mellett terül el. Az egész tábla több helyrajzi számon közel 20 hektáron terül el, melynek újratelepítése 2017-ben kezdődött és a mai napig sem fejeződött be teljesen. Fantasztikus lehetőségeket rejt magában ez a terület, azoknak akik a borászat szerelmesei.

Történelmi villa Siófokon

Siófokon eladó ez a 1895-ben épült villa, ami Mihályffi néven ismert. A korabeli fotók szerit a Mihályffy  család panzióként üzemeltette. Majd az 1970 években felújították, 2015 után teljes körűen modernizálták az épületet. A több mint 800 négyzetméteres házban jelenleg 6 háló, 2 darab két szobás lakrész – 8 fürdőszoba, az emeleten lévő lakrészhez privát erkély, 1 póker  szoba konyha étkezővel és egy 120 m2-es egybefüggő nappali található.

Patakpart és nyugalom

Felsőőrsön található ez a hatalmas birtok amit egy patak határol a másik oldalán pedig erdő. A családi házat 20 évvel ezelőtt építették. Tartozik hozzá négy darab angolbox-al rendelkező lovarda, homokos körkarámmal és etetővel.

Balatonakalin modert nyaraló

Balaton északi partján Akaliban, a Tihanyi félszigeten nyaraló komplexum eladó. A főépületben öt hálószoba található, egy  nappali étkezővel, tágas amerikai konyha  ami terasz kapcsolatos. A fedett terasz közvetlen egy fűtött medence mellett helyezkedik el. Fantasztikus 3040 négyzetméteres parkosított kert tartozik hozzá. A területen egy 55 négyzetméteres két szobás vendégház is helyet kapott.

hirdetés