A hét legkülönlegesebb ingatlanjai

A heti válogatás cikkünkbe a hét legkülönlegesebb ingatlanjai kerültek terítékre. A költözzbe.hu ingatlankínálatában számtalan különleges és lenyűgöző lakást és házat találunk. Ezekből szemezgettem és választottam ki azokat, amik meghökkentőek, vagy van valami különleges tulajdonságuk. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások kerülhetnek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, lenyűgöző hangulatú.

A legkülönlegesebb ingatlanok a héten a következők:

Bodonyban Makovecz ház

Makovecz Imre építész tervei alapján készült, kizárólag magyar anyagok felhasználásával.  Heves megyében, Bodonyban található ez a 360 négyzetméteres családi ház. A kétszintes lakóépületben, nappali-étkező, konyha, három hálószoba, vendégrész, könyvtár, galéria, három fürdő, háztartási- kiszolgáló helyiségek, pince található benne.

A nyugalom szigete Gárdonyban

Gárdonyban kínálják eladásra ezt a szépséges új építésű ingatlant. Elhelyezkedését tekintve a strandtól mindössze 10 perces sétatávolságra, illetve az agárdi vasútállomástól is pár perces sétatávolságra található. A házban fellelhető vintage elemek rendkívül harmonikus és barátságos összehatást gyakorolnak a látogatóra amit szépen kombináltak a modern stílussal. A kivitelezés szempontjából az épület minőségi alapanyagokból készült nagy odafigyeléssel. A kert egyszerűen csodálatos, igazi oázisa lesz az új tulajdonosának.

Lenyűgöző vintage Telkin

Budapest vonzáskörzetében, két generációs családi ház eladó Telkin. A vintage stílus kedvelői azonnal beleszeretnek, rusztitikus, de mégis modern, nem túl hivalkodó és természetes anyagok felhasználásával berendezett otthonba. A 410 négyzetméteres családi ház duplakomfortos és rendelkezik egy 20 négyzetméteres borospincével. Nagycsaládok számára ideális, de generációk együttélésére is tökéletes. A belső elrendezése családias hangulató és jól átgondolt, tágas érzetet kelt.

Égig érő ablakok Nagykovácsiban

Nagykovácsi központi részén kínálják eladásra ezt az 1994-ben épült különleges családi házat. Óriási nyitott terek és égig érő ablakok jellemzik. Az épületben a nappali mellett hat szoba található, három fürdőszobával. A természetes hatású burkolatok dominálnak, a fa az egyik fő építőelem.

Vilonyán elvarázsolt kúria

Vilonya a Bakony és a Balaton-felvidék találkozásánál, a Balatontól 8 kilométerre található. Az 1570-es években épült régi, három szintes 250 nm alapterületű malomépület, indusztriális hangulatával számos lehetőséget rejt magában.  A vadregényes területet az épületeken kívül csónakázó tó halakkal, a folyóvízben pisztráng, kis szigetek, a patakon átívelő hidak és a réten sétáló lovak teszik még varázslatosabbá.  Igazi érintetlen paradicsom.

hirdetés