Gyönyörű penthouse lakások, ahol filmet is forgathatnánk

Penthouse lakások megtalálhatóak a magyar piacon is, ez az elnevezés az Egyesült államokból indult, ott a felhőkarcolók legmagasabb emeletein lévő luxus ingatlanokat nevezik penthouse-nak, ami óriási terasszal rendelkezik.

Az Egyesült Államokban az alábbi kritériumok alapján nevezzük egy lakást penthouse-nak:

  • Az épület legfelső emeletén található.
  • Az alapterülete eléri a legalább 120nm-t.
  • Nagy terasszal rendelkezik, ami körbejárható.
  • Luxus felszereltségű.

Amik ezeknek a feltételeknek nem felelnek meg, penthouse jellegű lakások. Szemezgettem pár fantasztikus penthouse ingatlant, mutatom.

Újlipótváros legfelkapottabb részén, Szent István parkban egy gyönyörű, liftes Bauhaus téglaépület legfelső emeletén eladó egy exkluzív penthouse lakás, filmbeillő Dunai és Budai hegyekre, örök panorámás, belső kétszintes, (VI. és VII. emeleti) dupla komfortos luxus ingatlan téli kerttel, privát konditeremmel és két teremgarázzsal.

Örök panorámás luxus penthouse Törökvészen, a II. kerület egyik legszebb részén eladó egy több szintes, néhány éve teljes körűen átalakított és modernizált, 252 nm-es luxus lakás. Az ingatlan egy csendes kis utcában, gyönyörű környezetben található csodás örök panorámával a János-hegyre. 

VII kerületben eladó egy 240 nm-es, belvárosi penthouse lakás. Az ingatlan hatalmas nyitott terei mellett, szeparált helyiségeket kínál lakói számára.

Az ingatlan Buda II. kerületében, a Hűvösvölgyben található, kellemes természet közeli, erdőszéli környezetben. A környék jól megközelíthető, infrastruktúrával jól ellátott. Az újszerű penthouse lakás a társasház legfelső emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A lakás fekvésének köszönhetően világos, napsütötte.

hirdetés