Trendi pasztell lakások a kínálatban

Már most tudjuk, hogy a következő év, legmeghatározóbb trendje a pasztellszínek árnyalatai lesznek. Ezek a színek megjelennek az egész lakásban, a falakon, bútorokon, textíliákon és még akár a padló burkolatként is. A lakberendezés szerelmeseit kreativitásra ösztönzik ezek a lágy színek, melyekkel megteremthetik a harmóniát az otthonokban. Kitűnő választás azoknak akik szeretik a visszafogott, világos színeket az otthonukban.

Gyönyörű pasztell lakások sorakoznak a kínálatban, ezekből hoztam egy összeállítást.

A Széna térhez közel kínálják eladásra ezt a kifinomult ízléssel berendezett, klasszikus nagypolgári stílusú, 115m2-es lakást.  Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakó beköltözzön, de akár befektetésnek is tökéletes választás, a berendezés a vételár részét képezi.

Buda I. kerületében a Krisztinavárosban, a Gellérthegy utcában található. A 107nm-es, jelenleg 3 szobás, Budai várra panorámás, dupla komfortos, belső 2 szintes, luxuslakás a társasház 3. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető.

Álom luxuskivitelben, eladó luxus lakás a Belgrád rakparton, egy kívül-belül teljesen felújított, folyamatosan karbantartott, liftes épület 5. emeletén helyezkedik el. Erkélyéről csodálatos, Gellért-hegyi részpanoráma tárul elénk. A luxus lakást rendkívül magas esztétikai és gépészeti követelményeknek megfelelően, egyedi megoldásokkal, különleges hangulatot teremtve újították fel, így minden igényt maximálisan kielégít.

A Margit-híd budai hídfőjéhez közel, eladó egy nagypolgári stílusú, tágas terekkel rendelkező, teljesen felújított lakás. Egyedi megoldásoknak köszönhetően, fantasztikus hangulatú lakást hoztak létre, ami a különleges fényberendezésekkel és ízléses bútorokkal együtt megvásárolható.

Az V. kerület legkedveltebb részén, a Belgrád rakparton, eladásra kínálnak egy 146 + 2 nm erkéllyel rendelkező , 4 szobás, 2 fürdőszobás, klímás, rendkívül magas színvonalú, egyedi belsőépítészetű luxus lakást, mely sajátos hangulatú, lélegzetelállítóan gyönyörű. 

 

 

hirdetés