Fürdőszoba trend 2019-ben

A jövő év sem szűkölködik a fordulatos és megújuló lakberendezési trendek sokaságától. A fürdőszoba trendben megjelennek a színes fugák, a tiszta fekete fürdő és fürdőszoba szigetek is megjelennek.

Színes fuga

Fordulópont a hideg burkolásban, nem a csempék, járólapok mintázatára terelődik a főszerepben most a fuga fog szerepelni.  A lapok közeit kitöltő sávok színe az egész burkolat hangulatát megváltoztatja, 2019-ben pedig végre nemcsak szürke, fehér vagy barna közül merünk majd választani. Jöhet a rózsaszín, a piros vagy akár a fekete is. Gyönyörűen mutat majd a világos csempék között az élénkebb szín vagy fordítva sötét színű csempék között a világos fuga.

Fürdőszoba sziget

Amerikában egyre népszerűbbek az úgynevezett fürdőszobaszigetek, ami leginkább a konyhában található konyhaszigetre hasonlít leginkább, funkcióját tekintve tárolásra használhatjuk, de akár a mosdót is elhelyezhetjük rajta.

Fekete fürdőszoba

A fekete fürdőszoba elég merésznek hangzik és valóban meglepő, de igazi spa hatást érhetünk el vele.

Budaligeti minimal villában a fürdőszoba feketébe borult.

Rusztikus burkolat

A fürdőszobában is használhatunk rusztikus burkolatokat, amik nagyon jól mutatnak a csempével kombinálva.

Ebben a fantasztikus mediterrán hangulatú szegedi ingatlanban a fürdőszoba is a legújabb trendeket követi. A 3 szintes épület különleges minőségben készült, kifinomult ízlésvilággal, a mediterrán hangulatot elegáns minimál stílusjegyekkel keverve. Az ingatlanra jellemzőek a nagyvonalú terek, a jól átgondolt alaprajz, precíz kivitelezés. Egyik ékessége a hatalmas méretű nappali, dupla belmagassággal. A kikapcsolódást média szoba, spa részleg, kültéri medence, a tetőteraszokon kialakított pihenőkertek, és az átriumok szolgálják. 

Forrás: Pinterest

hirdetés