Fényárban úszó családi házak

Már érezzük a tavasz első sugallatait. Így március közepén a szervezetünk vágyik a természetre, a napfényre. Egy olyan családi háznak ami fényárban úszik a hangulata is más. Egyszerűen lenyűgöznek a nagy üvegfelületek és azok a nem mindennapi megoldások amikkel még a északi fekvésű házakba is csempézhetünk természetes fényt. Egy világos lakás általában tágasnak hat, a fehér vagy világos falak növelik a térérzetünket.

Az e heti válogatásunkba olyan eladó ingatlanokat válogattunk be, amik fényárban úsznak és lenyűgözőek.

Ahol a fényt rejtegetik Budapesten

Budapest második kerületében, Máriaremete csendes részén eladó ez a hangulatos családi ház. Az otthon 240 négyzetméter és nagyon tágas terekkel rendelkezik. A hatalmas üvegfelületeinek köszönhetően az ingatlan a nap minden szakában fényárban úszik. Levegős, elegáns berendezés jellemzi és pont ettől otthonos.

Fényűző elegáns luxus villa

A harmadik kerületben kínálják ezt az impozáns luxus villát eladásra. A képek magukért beszélnek. Gyönyörű üveg télikert és két szintes tágas nappali található a villában, ebben az ingatlanban minden a kényelmet szolgálja. Nemcsak medence van hanem török és gőzfürdő, emellett wellness részleg.

Debreceni luxus családi ház

Debrecen Nagyerdő zárt részén található ez az exkluzív családi ház. Természetközeli ősfás környezet jellemzi az otthonos házat ami berendezését tekintve a klasszikus irányvonalat követi. A nappaliban óriási üvegfal gondoskodik a természetes fényről.

Minimál csodaház Budapesten

Letisztult és ízléses családi házat kínálnak Budapest III. kerületében. A minimál dizájnt követve alakították ki a külső és a belső tereket is. A házban a fehér és a szürke rideg hatását a meleg fa burkolatok törik meg és ezáltal egy otthonos élhető terekkel rendelkező házat kapunk.

Art Deco villa Gödöllőn

Különösen figyelemfelkeltő Art Deco stílusú luxusvillát vásárolhatunk nem messze a fővárostól. A Gödöllőn található villa alapterülete 550 négyzetméter és a gyönyörűen kialakított telek amin fekszik több mint 4000 négyzetméter. Az épületben hét szoba található.

Idilli családi ház

Budapest II. kerületében, Remetevárosban eladó ez az otthonos családi ház. Nagyon vidám modern berendezés jellemzi a nappalit. Végre tavaszias színeket is láthatunk, hiszen szerepet kap a sárga a kék és a lila is.

hirdetés