30 millió alatti kertes házak az agglomerációban

Nagy kincs, ha valaki a jelen veszélyhelyzetben kertes házban lakik. Egy gyönyörű zöld, növényekkel borított udvar, ha még kis méretű is számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, a gyerekek szükségleteiről nem is beszélve. Itt az ideje a kertészkedésnek, az ültetésnek és hogy a szabadidőnket a színpompás kertünkben töltsük.

A heti válogatásunkban olyan Budapesthez közeli, az agglomerációban elhelyezkedő kertes házakat válogattunk össze, amik elérhető áron, 30 millió alatt megvásárolhatók.

Érden élhető családi ház

Érden, Budapesttől mindössze 20 kilométerre kínálják eladásra ezt a két szintes családi házat. A ház azonnal költözhető állapotban van, az alaprajza alapján az alsó szinten nagy méretű, tágas nappali-konyha található, az emeleten pedig három hálószoba.

Gyömrői sorház

Gyömrőn a Kastélydomb lakóparkhoz közel eladó egy kis kertel rendelkező ház. Gyömrő Pest megyében található, 30 kilométerre a fővárostól.  A ház jó kialakítású és kiváló állapotú, ár érték arányban kedvező.

Vácon eladó két generációs családi ház

Vácon kínálják, kedvező áron ezt a két külön álló házat ami egy telken található. Az egyik egy 35 négyzetméteres garzon, a másik egy 50 négyzetméteres nappali és hálószobás kis ház. Alkalmas lehet több generáció együttélésére is. A házak még teljesen nincsenek készen, az utolsó befejező munkálatok már az új tulajdonosra várnak.

Pomázi saját kertrésszel rendelkező lakás

Pomázon, a patakparton hirdetnek egy társasházi lakást, bár nem családi ház, van hozzá kertrész ezért kerülhetett válogatásunkba. A lakásban amerikai konyhás nappali mellett még két szoba található. A lakás szép rendezett állapotú, azonnal költözhető.

Pomázon nagy teraszos ikerház

Pomázon egy másik gyöngyszemet is találtunk, egy mutatós, két szobás, felújított ikerház felét kínálják eladásra. A házhoz óriási terasz tartozik, ahol akár kerti partit is tarthatunk.

Biatorbágyon gyönyörű panorámás

Biatorbágyon egy felújított meseszép kis házat találtunk. A házból fantasztikus panoráma tárul elénk. A burkolatokat tekintve rusztikus kivitelezésű, található a nappaliban egy szép téglával körberakott kandalló, kint nagy fedett terasz és egy kerti sütögető is elérhető.

Ráckevén a Dunához közel

Ráckeve csendes részén eladó egy öt szobás, csendes környéken elhelyezkedő családi ház. A ház teljesen felújított, jó állapotú, akár azonnal beköltözhető.

 

 

 

hirdetés