Csajos lakások a kínálatban

Milyen egy igazi csajos lakás? Elsőre talán mindenkinek a rózsaszín árnyalatai jutnak eszébe, vagy a rózsás romantikus textilek. Igazából egy nő lakása tükrözi a személyiségét, lehet letisztult modern, vintage romantikus vagy éppen pasztell visszafogott. A lényeg hogy a lakberendezésnél ne veszítsük el a kontrollt és őrizzük meg a megfelelő arányokat. Válogatásunkba olyan igényes, nőies lakásokat válogattunk össze, melyekben a harmónia a legfontosabb és az igényes kivitelezés.

Nézzük milyen gyöngyszemekre bukkantunk a kínálatban!

Finom romantika

Az Operaház szomszédságában található ez az elegáns berendezésű, tágas, polgári lakás. A lakás egészében a finom vonalak, a pasztell árnyalatai, a puha textilek dominálnak. A hálószoba friss, divatos hangulatot áraszt, az időtlen berendezés és a természetes színű padló ideális, kényelmes és nyugodt pihenőhellyé teszik az enteriőrt. 

Üveglépcsős ékszer doboz

Budapest belvárosában egy igazi különlegességre találtunk. A frissen felújított ingatlanban a légies stílus, a plüss húzatok adják meg az alap hangulatot. De van itt üveglépcső, üvegkorlát, üvegzuhany, kristálygombok is. A fehérség tisztaságot sugall, a kiegészítők pedig megnyugtatják a szemet.

Otthonos galériás

A VII. kerületben, az Akácfa utcában található ez az igényesen felújított, galériás kislakás. A kialakítás során a teret maximálisan kihasználták, ötletes tárolási megoldásokat láthatunk benne, melyek feldobnak egy garzon lakást. A nappali közepét ékeskedő Audrey Hepburn kép, a lakás nőies vonalát hangsúlyozza.

Fehér elegancia

A főváros pezsgő negyedében eladó ez a gyönyörű, letisztult polgári lakás. A lakásban a vintage stílus uralkodik, megőrizve a polgári hangulatot. A fehér visszafogottan nőies színek közé sorolható. Ráadásul idén kifejezetten divatosak a fehér szobák és a bútorok. Az enteriőr alapját a hófehér falak és a teljesen homogén, természetes fa színű padló adják. A lakásban minden egyes tárgy tökéletesen illik az összképbe.

Country stílus a körúton

Eladásra kínálna a II. kerületben, a Margit körúton egy jó állapotú polgári lakást. A lakás nagyon otthonosan lett berendezve, akár családi fészeknek is ideális. Romantikus hangulat lengi körbe az otthont.

hirdetés