Budapesti garzonok, elérhető áron!

Egy kis lakás akkor élhető és kényelmes ha praktikus ötletekkel van felszerelve és nagy odafigyeléssel berendezve. A garzonokba leginkább egyedülálló fiatalok, párok költöznek, első lakásnak ideális, de befektetési céllal is kiváló lehetőség. Kis lakások lakberendezésekor néha szembe kell nézni a szűk terek korlátaival. Igyekezzünk minden kis sarkot ötletesen, változó funkcióval, látványosan kihasználni. Ma a budapesti ingatlanpiacon alig találni 30 millió alatti lakásokat, nekünk sikerült.

Megnéztük, milyen budapesti garzonlakások várnak ránk a kínálatban, elérhető áron!

Budapesten a Murányi utcában három garzonlakást kínálnak eladásra, melyek egy nagyobb ingatlan szétválasztásával lettek létrehozva. Befektetési céllal megvásárolva, kiadásra kitűnő választás. Mindhárom lakás igényesen és különböző karakterekkel lett kialakítva, praktikusság és frissesség jellemzi. A galériával ebben a lakásban is hasznos teret nyertek, mely alatt egy étkező lett kialakítva.  A lakások árai külön-külön  20 millió körül mozognak.

A Hunyadi téren az Andrássy út szomszédságára egy kis ékszerdobozra bukkantunk. Az esztétikailag és műszakilag is felújított 25m2-es kislakásban, a fekete fehér és a zöld szín dominál, mutatós cementappal a konyhában és igényes belső berendezéssel eladó. Az ára 25,9 millió.

A XV. kerületben, Rákospalotán akár új építésű lakást is vásárolhatunk 30 millió alatt. Erre jó példa ez a 41m2-es garzonlakás, amit 28,5 millióért kínálnak eladásra. A lakások klimatizáltak és mind rendelkezik erkéllyel, terasszal.

A VIII. kerületben a Kőris utcában kínálják ezt a világos, igényesen felújított garzonlakást. Az ingatlan esztétikus és egyedi kialakítású, vintage stílusú. A társasház most még felújítandó, de apró lépésekben megújul. Az ára nagyon kedvező, 19,9 millió.

Budapest VII. kerületében, a Nefelejcs utcában kínálják ezt a tágas, 53m2-es modern berendezésű lakást. Az ingatlan félszuterén és üzlethelyiségnek van bejegyezve, de lakásnak alakították ki. A fehér falak világosítják a teret, az élénk lime színű konyhabútor pedig domináns eleme a helyiségnek.

Az alábbi ingatlan jó példa arra amikor egy család költözik egy 46nm-es kislakásba. A megfelelő kialakítással kényelmesen elrendezve, egy családnak is élhető lehet egy garzonlakás. A nagy segítség ha galériát tudunk építeni, a belmagasság megfelelő hozzá. Az ingatlan a XVIII. kerületben helyezkedik el, az ára 21,5 millió.

 

 

hirdetés