Budapest legszebb panel lakásai

A főváros legszebb panellakásait szedtük egy csokorba a következő összeállításunkban. Már egy ideje leszámolhattunk a panellakásokkal kapcsolatos sztereotípiákkal, hiszen a panelprogram óta a legtöbb épület energetikai felújításon esett át és megszépült. Egy érdekes adat, hogy az országban körülbelül 788 ezer lakás található panelépületben, ezekben él a lakosság ötöde. A panellakás mellett áll a jó elrendezése ami általában kisméretű lakást jelent minél több szobával. A legtöbb lakás erkéllyel is rendelkezik ami szintén előnyös.

Napfényes panellakás

A kispesti lakótelepen eladó ez a 75 négyzetméteres, felújított panellakás. A panelház negyedik emeletén található,  még nagy családosok számára is alkalmas lehet hiszen,  egy nappali és három szoba található benne és még egy gardróbot is kialakítottak.

Stílusos panel Újpesten

Újpesten, a Víztorony közelében eladó ez az ötödik emeleti, két szobás lakás. Az ingatlan stílusosan berendezett és igényesen felújított. Tartozik hozzá egy parkra néző, beépített erkély is.

Ékszerdoboz Csepelen

Csodás panellakást kínálnak Csepelen, a Völgy utcai lakótelepen. Szinte hihetetlen, hogy egy panel is lehet ilyen szép. Az 50 négyzetméteres, két szobás lakás a második emeleten található, napfényes és csendes. A lakás nem hagyományos elrendezésű, néhány válaszfal eltávolításával, átépítésével a terek megnyíltak, minimál stílusú, modern, letisztult, hangulatos otthonná változott.

Felújított lakás Rákosszentmihályon

Felújított 67 négyzetméteres, két és fél szobás panel lakást kínálnak Rákosszentmihályon. A lakás ablakainak egy része a ligetes, gyerekjátékokkal telepített, zárt, belső meseszép parkra néz, külső oldali ablakok, panorámás, családi házas övezetre néznek.

Panelprogramos Kelenföldön

Budapest XI. kerületében, Kelenföldön hirdetik ezt 62 négyzetméteres, három egész szobával rendelkező lakást. Az ingatlan esztétikusan felújított és klímával is rendelkezik.

Hangulatos panel Csepelen

Csepelen, a Csillagtelepen eladó egy szép állapotú, tehermentes, hangulatos, tágas, második emeleten található, 63 négyzetméteres és két és fél szobás, világos, csendes, parkra néző, erkélyes panellakás.

Csendes és világos lakás a XXI. kerületben

Világos és panorámával rendelkező lakás eladó Csepelen. A tíz emeletes társasház kilencedik emeletén található ez az 53 négyzetméteres kis lakás, amit tavaly teljes körűen felújítottak.

hirdetés