Albérlet körkép diákoknak Budapesten

Július 24-én hirdették ki a felsőoktatási felvételi ponthatárokat, ezek után várhatóan felélénkül az albérletpiac. Ilyenkor több tízezer diák jelenik meg az albérlet piacon,  emiatt gyorsan elkapkodják a kedvező feltételekkel rendelkező ingatlanokat. A diákok leginkább az iskola közelében keresnek ingatlant, számukra a legfontosabb paraméterek a tömegközlekedés, a rezsiköltség és a lakbér kérdése. A magas albérletárak miatt célszerű lehet két-három diáknak összefogni és közös, nagyobb területű  lakást kivenni. Fontos lehet ha többen költöznek egy albérletbe, a külön bejáratú szoba kérdése, emellett szeretik a közös helyiségeket ahol összegyűlhet a társaság. Érdemes Budapesten a külső kerületekben is nézelődni, hiszen kedvezőbb áron találhatnak tágasabb lakást, ilyenkor mérlegelni kell az utazás megnövekedett idejét.

Budapesten a VIII. kerületben, a Rökk Szilárd utcában kiadó egy takaros  50nm-es lakás. Az ingatlan amerikai konyhával és egy hálóval rendelkezik, de akár két diák, vagy párok számára is ideális lehet. A kerületet tekintve a könnyen megközelíthető és bárhová eljuthatunk tömegközlekedéssel egyszerűen.

Az V. kerületben, a Szent István körúton a Vígszínházzal szemben gyönyörűen felújított házban kiadó egy 52 m2-es, két szobás, bútorozott, gépesített, felszerelt lakás. Az ingatlanba költözők alacsony rezsi költséggel számolhatnak és a modern berendezést élvezhetik. A közlekedés kiváló, a 4-6-os villamos vonalán helyezkedik el.

Gyönyörűen felújított lakást kínálnak kiadásra a 12. kerületben, az Árnyas úton. A kis 46 nm-es ékszerdoboz, két külön nyíló szobájával ideális diákod számára is. A berendezéssel és a gépesítéssel sem kell bajlódni, minden igényt kielégít az ingatlan.

Csendes albérlet a belvárosban. A frissen és igényesen felújított galériás lakást a romantikus hangulat és a letisztultság jellemzi. A garzonlakásban a galéria kialakításával egy plusz területet nyertek és itt rendezték be a hálószobát. Fiatal pároknak a legideálisabb választás.

Az Almássy tér közelében, a VII. kerületben kiadó ez a 30nm-es garzonlakás. A remek elhelyezkedésnek köszönhetően könnyedén megközelíthető bármelyik egyetem. Azoknak ajánlják akik szeretnének egy nyugodt otthon a nyüzsgő város közelében.

hirdetés