A kánikula legjobb ellenszere: medencés házak

Végre beköszöntött itthon is az igazi nyár, a rekkenő hőségben pedig jól esik a medencében hűsölni. Sajnos keveseknek adatik meg, hogy a szürke (és meleg) hétköznapokat így vészeljék át, így marad az ábrándozás, ehhez pedig hoztunk egy kis segítséget. Gyönyörű ingatlanok vannak a költözzbe.hu kínálatában, amik varázslatos kertjükkel és a medencékkel hívogatják leendő tulajdonosukat. Lesz itt megfizethető árú vidéki családi ház és káprázatos luxusingatlan a budai hegyekben. Ha éppen ilyen ingatlan vásárlásán gondolkodunk, akkor praktikus lehet ezek között válogatni, az ábrándozóknak pedig kellemes nézelődést kívánunk:

Pénztárcabarát családi ház Pusztamérgesen

Csongrád megyében, Pusztamérgesen található ez a családi ház. Alapterülete 206 m², ezen kívül a teljes tetőtér beépíthető, ami további 170 m² területet adhat a házhoz. Jelenleg egy amerikai konyhás nappaliból, 3 hálószobából, egy fürdőszobából és egy különálló mellékhelységből áll a családi otthon, valamint van még benne egy gardrób és egy pince is tartozik hozzá. A házból egy 40 m²-es fedett teraszon keresztül jutunk el az ízlésesen parkosított kerthez, amiben medence és kerti tó vár minket. Padlófűtés, automata redőny is szolgálja az itt lakók kényelmét. Plusz előnye még ennek az ingatlannak, hogy Pusztamérges a falusi CSOK listáján szereplő település, így felvehető rá az új típusú támogatás, amiről ebben és ebben a cikkben már írtunk.

Jól karbantartott medencés ház Kunszentmiklóson

Mindössze 60 km-re Budapesttől, Bács-Kiskun megyében árulják ezt a 2001-ben épült, medencés házat mindössze 24 millió Ft-ért. Ez a távolság akár gyakori Budapestre ingázóknak is megfelelhet, a Keleti pályaudvarra 1 óra alatt be lehet érni, de autóval sem sokkal több. 6*4 méteres medencével az udvarán (ami teljesen gépiesített) biztosított a kellemes otthoni kikapcsolódás, az emeleten 2 hálószoba, a földszinten pedig tágas nappali, étkező és konyha, 2 gardrób és fürdőszoba pedig garantálja, hogy odabent is kényelmesen elférjünk.

Csodás kert Gyúrón

Ennek a gyúrói háznak kétség kívül a kertje a legfőbb vonzereje, gyönyörű parkosítás, kerti tó, rajta egy romantikus kis híd, ami elvezet minket a hűs medencéhez. Ha valaki egy tökéletes kis édenkeretet keres, nem is kell tovább keresnie. Maga a ház sem okoz csalódást, 240 m² alapterületével tágas és kényelmes otthon lehet. A közösségi tereken kívül 3 hálószoba és 2 fürdőszoba lett kialakítva, amelyek közül az egyikben még infraszauna is van. A kertben egy kis faház és 2 állásos, fűthető garázs is megtalálható. Az ingatlan irányára 94 millió Ft.

Letisztult luxusotthon Csillaghegyen

A szerkesztőségi kedvencünket hagytuk utoljára. Sokszor találkozunk a jelenséggel, hogy a luxusvillák építésnél nem tartják szem előtt a kevesebb néha több elvét, ennél  háznál azonban ilyesmiről szó sincs. Habár az egyes szobák stílusa és színe különbözik, több helyen visszatér az egyszerű, de mégis elegáns szürke-fehér, modern hangulat. Egyszerű, de nagyszerű, minden kényelmi extrával felszerelt tágas és napfényes családi otthonról van szó a 3. kerületben. A szívünket a fantasztikus kerttel hódították meg végleg, a telken körben magasra nőtt tuják helyettesítik a kerítést, így védenek a kíváncsi tekintetektől. A fedett teraszon vendégül láthatjuk a barátainkat, míg a különálló, szintén fedett pihenőrészbe csodás lehet egy jó könyvvel bevackolni magunkat.

 

 

hirdetés