Nyüzsgő élet a város szívében

Ki ne szeretne a belváros szívében, a XIII. kerületben, a Lehel tér szomszédságában élni? A kerület az utóbbi tíz évben gyökeres változáson ment keresztül,egy modern nagyvárosi külsőt öltött magára, emellett tanulmányok bizonyítják, hogy ahol sok új építésű ingatlan épül, ott emelkednek az ingatlanárak. Park West, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt található elsősorban az aktív életmódot kedvelő, környezettudatos életet kedvelő fiatalok és családjaik számára jelent optimális megoldást, akiknek fontos a jó elhelyezkedés, valamint a lakópark által biztosított közösségi és smart szolgáltatások.

A társasház lakói számára számos extra szolgáltatás lesz elérhető, ami kiemelkedő, az a közösségi könyvtár és a közösségi autó használat, de lesz itt felszerelt barkács fészer és csomagátvevő pont is. A lakópark környezettudatos működése során hőszivattyús megoldást, vagyis olyan fűtési rendszert kínál, amely a fűtési energiaigény jelentős részét megtakarítja a környezet energiáját felhasználva. A otthonok többsége napfényes déli és nyugati tájolású belső kertre néző lakás. A legfelső szintekről, a tetőkertből Budai panoráma tárul elénk.

A környékről

Egy karnyújtásnyira található a Lehel Csarnok, ahol mindenféle friss árut beszerezhetünk, ha pedig vásárolni támad kedvünk a Westend City Center pár perc sétával megközelíthető. Kiváló kikapcsolódási lehetőség a városligetben lévő állatkert, melynek fejlesztéséhez tartozó Pannon Park biodómját, még befejezése előtt Európa legjobb szabadidős épületének választották. Ha nyugodt, frissítő pihenésre vágyunk, élvezhetjük a felújított Széchenyi fürdőt. Az új lakópark közvetlen közelében található orvosi rendelő, óvoda, iskola és játszótér is. Közlekedés szempontjából elhelyezkedése szerencsés, hiszen elérhető távolságban van a 3-as metró, de utazhatunk trolibusszal, villamossal és buszjárattal is.

Összegezve egy fiatalos, látványos beruházást várhatunk, a Park West a Wing Zrt. lakóingatlanokra szakosodott Living ernyőmárkájának kivitelezésében. A nagy múltú fejlesztői háttér garancia a piaci átlag feletti kivitelezésre. A fejlesztés három ütemben zajlik, az első ütemben 229 lakást adnak át. A lakások többnyire 40-50nm körüli ingatlanok, melyek környezettudatos kialakításúak. A lakások értékesítése már elkezdődött, a várható átadás 2021. második negyedév.

 

hirdetés