A hét legszebb ingatlanjai

Heti válogatás rovatunkban megmutatjuk nektek az aktuális hét legszebb ingatlanjait. A budapesti ingatlanpiacon szebbnél szebb lakásokat találhatunk, ezekből válogattunk egy összeállítást. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások kerülhetnek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, lenyűgöző hangulatú.

Íme a hét legszebb ingatlanjai!

A Hercegprímás utcában erkélyes, a Bazilikára panorámás luxus lakást kínálnak eladásra. Letisztult berendezés és világos, tágas terek jellemzik.

Budapesten a Rózsadomb Center közelében kínálunk megvételre egy körpanorámás, dupla teraszos igényes, családi otthont. Az ingatlan az utcafrontól beljebb egy gondozott kerten belül helyezkedik el. Belső elrendezését tekintve is igen kiemelkedő: Az alsó szinten a tágas előszoba és étkező konyha mellet megtaláljuk a napfényes déli tájolású, fedett, intim teraszos nappalit is.

11. kerület csodaszép, parkos részén a Műegyetem mögött 66 nm-es, 3. emeleti, déli tájolású, 2 szoba + hallos, jó állapotú lakás eladó. A rakpart kb. 4 perc sétára található, boltok, 6-os villamos, 4-es metró, Allee szintén néhány perc sétával elérhetők. Az ingatlan 10 éve esett át teljes felújításon. A társasház liftes, nagyon szépen karbantartott. A lakás nagyon jó beosztású, kertre néző ablakokkal és erkéllyel is rendelkezik.

XI. Fehérvári úton az Allée-hez közel 4. emeleti, 42 nm-es, jelenleg egy szoba-hallos, másfél szobássá alakítható távfűtéses lakás eladó. A lakás utcai nézetű, a bejárat előtti erkély zöld kertre és a budai hegyekre néz.

Kurucles hegyoldalában, mellékutcában eladó egy nagyon jó állapotban lévő, 80nm.-es, 2+1 szobás, napfényes, teraszos lakás. Az ingatlan jó elosztású és egy hatalmas, mókusok lakta saját kertben helyezkedik el, közvetlen az Iraki követség mellett.

hirdetés