A hét legkülönlegesebb ingatlanjai

A héten újra elkészítettük válogatásunkat, amibe a hét legkülönlegesebb eladó ingatlanjai kerülhettek bele. A költözzbe.hu ingatlankínálatában számtalan különleges és lenyűgöző lakást és házat találunk. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan darabot ami kitűnik a többi közül. A legkülönlegesebb ingatlanok közé azok a lakások kerülhetnek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, lenyűgöző hangulatú.

A legszebb ingatlanok a héten a következők:

Bauhaus házban csodás lakás

Budapest I. kerületében, a Szabó Ilonka utcában kínálják eladásra ezt a 66 négyzetméteres , amerikai konyhás és hálószobás lakást. Az ingatlan egy gyönyörű Bauhaus stílusú házban, közvetlenül a Vár alatt található és teljes körűen felújított. Kiváló műszaki és esztétikai állapotban van, beépített bútorokkal és gépekkel.

XIII. kerületi nagypolgári lakás eladó

Budapest XIII. kerületében, Újlipótvárosban eladó a Raoul Wallenberg utcában egy 73 négyzetméteres, 2. emeleti nagypolgári lakás. A teljeskörűen felújított lakásban a fűtés cirkó, a tájolása nagyfényes délkeleti. Nagyon különleges megoldás a nappalikonyhában a fotótapéta, szinte a szabadban érezheti magát a vengég.

Lenyűgöző luxuslakás az I. kerületben

Első kerületben a Batthyány tér közelében elkészült ez a luxus színvonalon újjáépített, emeleti lakás. Az ingatlant 2021-ben építették újjá, lakberendező tervei alapján készült a helyiségeket meghatározó design, ami a burkolatokon és az egyedileg gyártott bútorzaton jelenik meg. A 118 négyzetméteres lakásban, az amerikai konyhás nappali mellett 3 hálószoba található.

A főváros egyik legszebb villája eladó

Eladó a főváros egyik legszebb villája, az Ördög árok közelében. II. kerület kiváló infrastruktúrája mellett, nagyon csendes utcában eladó egy 2001-ben épült, de 2019-ben teljes körűen átalakított és felújított, belső 3 szintes családi villa. Az ingatlan lendületes eleganciát tükröz, hatalmas tereivel és az egyedi megoldásaival platina állapotban van. Három lakószinten, 6 hálószoba és 5 fürdőszoba biztosítja a lakók kényelmét. Hatalmas, közel 5000 négyzetméteres, részben ősfás park gondoskodik a nagypolgári életérzésről, és a külvilágtól háborítatlan nyugalomról.

Impozáns luxusvilla Budapesten

Rendkívül impozáns, luxus villát kínálnak eladásra a 3. kerületi, Erdőalja úton. A 3200 négyzetméteres ápolt, rendezett telken 2004-ben építették a képeken látható, belső három szintes, liftes villát, mely egyedülállóan exkluzív a maga nemében. Az 1300 négyzetméteres ingatlan kiválóan alkalmas családi otthonnak, cégközpontnak, de akár követségi rezidenciának is. A házat prémium minőségű anyagok felhasználásával építették és rendezték be, esztétikus, ízléses külsőt kölcsönözve ezzel.

 

 

 

hirdetés