Ezeket a teraszos ingatlanokat látni kell!

A novemberi nem szokványos enyhe időben mindenki igyekszik minél több időt tölteni a szabadban. Megtehetjük ezt otthon is a kertünkben vagy a teraszunkon. A szabad levegő felfrissíti a testet és az elmét is. Őszi időben még nagy örömmel kávézhatunk, vagy napozhatunk a teraszon és gyönyörű ősszel is virágző növényekkel dekorálhatjuk azt.

Inspirációnak egy válogatást hoztunk budapesti teraszos lakásokból.

Izléses terasz a Bazilikánál

Csodás lakás egy frekventált, Budapest egyik legszebb környékén. A 2017-ben emeletráépítéssel épült lakás udvari fekvésű és igazán csendes. A világos 54 négyzetméteres lákásban két szoba található, amit stílusosan rendeztek be.

Közvetlen Duna parti rezidencia

Budapest III. kerületében eladó ez az álom rezidencia. Ilyen ingatlanokat a filmekben látunk. A kerület csendes, forgalommentes utcájában, 2005 négyzetméteres, árvíz által nem veszélyeztetett, parkosított telken található. A három szintes ingatlant 2008-ban, egyedi tervek alapján készítették. Az 1200 négyzetméteres  családi házat tágas terek, prémium minőségű beépített anyagok, hatalmas üvegfelületek és egyedülálló panoráma jellemzi a Dunára.

Elegáns lakás a VI.kerületben

Eladó ez az elegáns, négy hálószobás lakás, egy tágas terasszal Budapest VI. kerületében. A Városliget szomszédságában, főleg zöld területekkel és magánvillákkal, valamint cégek és követségek által körülvett területen található. Ez az ingatlan, a volt Stern-Révész villa, mely 1914-1915 között épült, historizáló-késő szecessziós stílusban, melynek a legfenső szintjén helyezkedik el az apartman, amit az egyik legszebb budapesti lépcsőházon keresztül lehet megközelíteni. Az épület jelenleg felújítás alatt áll, minden bizonnyal egyedülálló lesz. A lakás 270 négyzetméteres és lenyűgöző belsőépítészeti megoldásokkal rendelkezik, több magazinban is szerepelt már.

Pazar penthouse lakás 

Budapesten a 13. kerületben közel a Duna parthoz, frekventált helyen egy 169 négyzetméteres, 3 szobás lakást kínálnak eladásra. Az ingatlan egy Apartmanház 9 emeletes épületének az egyik tetőtéri panorámás lakása. Az ingatlan 2021 év elején lett teljes körűen felújítva. Az ingatlan teljes berendezéssel, felszereléssel, gépészettel eladó. A lakás szinte körbe teraszos , amit Holland műfű borít és egy 40 négyzetméteres es része távirányítással nyitható-zárható üvegfallal körbezárt, valamit a terasz tetőszerkezete is távirányítással felnyitható. Az egész lakás áramellátását a tetőn elhelyezett napelemek biztosítják. Gyönyörű panorámával bír az ingatlan a Budai várra a Margitszigetre, a Dunára.

hirdetés