10 millió forint alatti ingatlanok- Ezeket veheted meg falusi CSOK-kal

2019. július 1-jén induló bővített falusi CSOK  keretein belül tanya, birtokközpont vagy preferált kistelepülés területén vásárolhatunk ingatlant. Az előző cikkünkben részletesen leírtuk ki igényelheti és milyen összegben, milyen feltételekkel. A következő válogatásunkba olyan családi házak kerülhettek be, melyekre igényelhető a falusi CSOK és mind 10 millió forint alatti áron eladó, tehát akár ingyen is a tulajdonunk lehet.

Alsódobszán kuriózumra bukkantunk. A két külön épületből álló ingatlanon egy skanzen szerű hangulatos vályog parasztház és egy kisebb kőház található. A parasztház megőrizte a hagyományos stílusát, amit ki is használhatunk ha a falusi turizmusra gondolunk. Ezt az ingatlant 3 gyermek vállalása esetén akár ingyen is megvásárolhatjuk és felújíthatjuk.

Tiszakanyáron kínálják ezt  a takaros kis házat, melyre szintén igényelhető a falusi CSOK. Tiszakanyár közvetlenül a Tisza mellett helyezkedik el, így élvezhetjük a víz nyújtotta előnyöket is. A gyönyörűen karbantartott 100 m2-es családi ház, színes virágos udvarral és 1737 m2-es kerttel, igazi vidéki romantikát varázsol elénk.

A csodálatos Lázbérci-víztározónál, Dédestapolcsányon kínálják ezt a 70nm-es jó állapotú családi házat. A település a Bükk-vidék területén fekszik, 30 km-re Miskolctól, pazar természeti adottságokkal rendelkezik, a tiszta levegő, a madárcsicsergés és nyugalom miatt a túrázók, kerékpározók, horgászok, vadászok, pihenni vágyók kedvelt helye, így az ingatlan vendégházként is kiadható.

Abádszalókon a Tisza-tó partján, takaros kis kocka ház eladó. A Tisza-tó turisztikai központja, mely nyáron rendkívül felkapott üdülőhely, számos szórakozási lehetőséget biztosít.

A Heves megyei Poroszlón található ez a két szintes családi ház, melyet eladásra kínálnak. Poroszló az utóbbi időben óriási fejlődésen esett át, megépült az Ökocentrum és Látogatóközpont közvetlenül a Tisza-tó partján, mely csalogató a turisták számára. Az ingatlan akár szoba kiadásra is alkalmas.

Takaros családi házat kínálnak Magyarcsanádon. Magyarcsanád a Maros folyó mellett fekszik, csak 8 kilométerre az államhatártól, ami Romániát és Magyarországot válassza el.

Nagynyárádon  több generációs családi ház eladó. Alkalmas gazdálkodásra, állattartásra , melléképületekkel rendelkezik. Nagynyárád Baranya megyében, Mohácstól 15 km-re fekszik.

hirdetés