Bárd3

1093 Budapest, Bárd utca 3.

tervezett átadás:
2021. I. negyedév
ár:
31.6 - 129.7 M Ft
összes lakás:
31
szabad lakások:
31
lakások méretei:
30 - 130 m²

A Bárd3 bemutatása

A IX. kerület egyik legdinamikusabban fejlődő részén található a Bárd3 projekt. A társasház 9 emeletén 31 lakás található. A megfontolt és átgondolt tervezői munkának köszönhetően, kiváló alaprajzú modern lakások kerülnek megépítésre, melyek mindegyike rendelkezik erkéllyel, a magasabb szinteken tetőterasszal. A beruházó már a tervezés során nagy hangsúlyt fektetett az energiahatékony üzemeltetés kialakítására is, melynek eredménye képen a legmagasabb színvonalú high-tech hőszivattyús rendszer kerül kiépítésre. Mind a téli hónapokban, mind pedig a nyári melegben tökéletes hőmérsékletet biztosítva otthonaiknak, mindezt a hagyományos technológiával rendelkező ingatlanok energia igényének és fenntartási költségének töredékéért!

Az egyetemek, éttermek, szórakozó helyek, Nemzeti Színház, turisztikai látványosságok, bevásárlási lehetőségek mind gyorsan és könnyen megközelíthetők gyalogosan és tömegközlekedéssel egyaránt, ezzel pillanatok alatt a város lüktetésébe kerülhetünk, vagy onnan visszavonulhatunk modern, nyugodt otthonunkba.

A tömegközlekedési lehetőségek:

Villamos: 2,24,51,51A ;

Hév: H7; (csepeli hév)

Busz: 23, 54, 55, 918, 979, 979A

A szabadidős tevékenységekre, kikapcsolódásra, házi kedvenc sétáltatására kiválóan alkalmas a Haller park és a Duna-part közelsége is.

A beruházó 25 éves szakmai múltja garancia a kiváló minőségű anyagok felhasználására és a magas színvonalú kivitelezésre.

Ezek a kiváló tulajdonságok, valamint a kimagaslóan jó ár-érték aránya teszik a Bárd3 projektet vonzóvá a befektetők, az első lakást kereső fiatalok és az új otthont kereső családok számára egyaránt.

Bárd3 környéke
Hívd a hirdetőt!
+36 70 427

Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a Költözzbe.hu Kft. mint a koltozzbe.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.