Kálvária Residence

Budapest VIII. kerület, Kálvária utca 14-16.

tervezett átadás:
2021. III. negyedév
ár:
48.3 - 48.3 M Ft
összes lakás:
111
szabad lakások:
1
lakások méretei:
61 - 61 m²

Kálvária Residence bemutatása

Projektjeinket Budapest kiemelkedő infrastruktúrával és tömegközlekedéssel rendelkező részein, a VIII. kerület, Kálvária utca 14-16. cím alatt valósítjuk meg. A Kálvária Residence lakóparkban összesen 112 lakást építünk a tőlünk megszokott kiváló minőségben és ár/érték arányban. Az építkezés elkezdődött!

A társasház frekventált elhelyezkedése és korszerű műszaki megoldásai ellenére a kerületben épülő új lakások között, a maga 650.000-750.000 Ft közötti négyzetméter árával a legjobb ár-érték arányú lakások közé tartozik!

Központi fekvés, kitűnő infrastruktúra és közlekedés jellemzi a projektet. A társasház a Baross utcai busz- és trolimegállótól 300, a Klinikák és a Nagyvárad tér metróállomástól 900 méterre, a Corvin Plaza közelében helyezkedik el.

Egyedülálló módon, vevőink az egy- és kétszobás lakások esetében 2, a három- és négyszobás lakások esetében 3 féle fizetési konstrukció közül választhatnak! A választott fizetési ütemezés függvényében változhat az adott lakás vételára!

A vállalkozás 23 éve folyamatosan működik, a társaság vagyona megközelíti a 1,5 mrd. Forintot. Tevékenysége a magas építésre, ezen belül kizárólag új lakóépületek, lakások építésére korlátozódik, ez idáig több, mint 40.000 négyzetmétert épített.

Műszaki leírás:

Az épületet a Kerületi Szabályozási Tervben foglaltaknak megfelelően zártsorúan terveztük. A személygépkocsik behajtására az utca felöl garázskapus behajtót terveztünk. Az épületbe nagyméretű, bútor szállítására is alkalmas személyfelvonót terveztünk. A tervezett társasház pincét, földszintet és 7 emeleti szintet foglal magába. Az emeleti szintek kialakítása az első, harmadik, ötödik, illetve a második, negyedik, hatodik szinten megegyezik. A pincében, valamint a földszinten gépkocsi- és kerékpár tárolókat (113 db.), valamint tároló helyiségeket, az épület meleg víz, valamint fűtéséért felelős kondenzációs kazánokat helyeztük el. Az épület nyugati oldalán elhelyezett lépcsőház tárja fel a lakószinteket. Az épület homlokzatán megjelenő fehér és bordó szín kontrasztja, modern, egyben elegáns megjelenést kölcsönöz a 112 lakásos lakóépületnek.

Az épületben 27, 31, 41, 46, 64, 68, 72 és 80 négyzetméteres – 1, 2, 3 valamint 4 szobás lakásokat alakítottunk ki. Az alaprajzi elrendezés az első, harmadik, ötödik, illetve a második, negyedik és hatodik szinteken megegyezik.

A homlokzatok teljes egészében vakoltak, a lábazati zóna fagyálló változatban. Az épületre lapos tető kerül, pvc lemez szigeteléssel. A teraszfödémeken és lapos tetőn 1 réteg műanyaglemez vízszigetelés készül. A tetőtér felett belső vízelvezetéssel tervezzük a csapadékvíz elvezetését. A terasztetőket külső vízelvezetéssel terveztük, a csapadékvizet vízköpőkkel, illetve állítható fenékmagasságú folyókákon keresztül juttatjuk a külső homlokzatra szerelt ereszcsatornába.

A külső vázkitöltő falazat elé általában 10 cm grafitot is tartalmazó polisztirol hőszigetelést, sávokban pedig a tűzvédelmi követelmény szerinti, nem éghető kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszert tervezünk ugyanabban a vastagságban. A belső terek fölötti teraszoknál PIR-hab hőszigetelést alkalmaztunk. A helyiségek padlószerkezeteibe lépéshangszigetelést, a lapos tetőre EPS hőszigetelést, vagy PIR-habot tervezünk.

Az utcai teraszokat szegélyező korlátok konszignáció szerint készülő acél korlátok. A többi helyen, illetve a lépcsőházban vékony, függőleges pálcás korlátok lesznek.

A lakásokban az úsztatott aljzaton kerámia, illetve laminált parketta burkolatot terveztünk. A teraszokra R5 kopás állóságú csúszásmentes gresslap kerül.

Eladó lakások a lakóparkban: 1 db
Kálvária Residence környéke
Hívd a hirdetőt!
+36 70 636

Tóth Mária

Érdekli az OTP Bank kedvezményes lakáshitel ajánlata? *

* A kérdésre „Igen” válasz bejelölése esetén, az „Üzenet küldése” gombra kattintva kijelentem, hogy az OTP Bank Nyrt. Adatkezelési tájékoztatójának tartalmát megismertem és tudomásul vettem.

x

Találj gyorsan vevőt vagy bérlőt ingatlanodra!

Csak a múlt héten 5.392 hirdetést adtak fel nálunk.

  • Több százezer érdeklődő már havi 3.990 Ft-tól
  • Extra kiemelés most havi 9.990 Ft helyett
    CSAK 7.990 Ft
  • Korlátlan számú feltölthető fénykép
  • Bankkártyás fizetés és pofonegyszerű hirdetésfeladás

Hirdetés feladása