Metrodom Green

1097 Budapest, Vágóhíd utca 14.

tervezett átadás:
2025. I. negyedév
ár:
53.7 - 252.6 M Ft
összes lakás:
510
szabad lakások:
33
lakások méretei:
32 - 129 m²

Metrodom Green bemutatása

Az 510 lakásos Metrodom Green lakópark a megújult Középső-Ferencváros legizgalmasabb, műszaki téren és a szolgáltatásokban is a legtöbbet nyújtó lakóháza. A látványos zöld homlokzat, a belső park, a prémium kialakítás és a rendkívül innovatív megoldások teszik igazán különlegessé a Metrodom Greent. A IX. kerületben a Vaskapu és a Vágóhíd utca sarkán épülő lakópark prémium kategóriás épületei és lakásai nem csak minőségükben és megjelenésükben lesznek különlegesek, de az alkalmazott, jövőbe mutató műszaki megoldások miatt az átadás után évtizedekkel is ki fogja elégíteni a kor aktuális igényeit.

A zöld homlokzat, a negyed hektáros belső park, a kikapcsolódást szolgáló tetőteraszok és a rengeteg közösségi szolgáltatás, csak néhány dolog a különlegességek közül, melyek a Metrodom Green-t a prémium otthont keresők kedvencévé teszik. Az ""AA - Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb"" energetikai besorolás önmagában kiemeli az épületet a kínálatból, a tetőre telepített, a ház közösségi fogyasztásának energiaellátását fedező napelem rendszer pedig nem csak hazai szinten számít különlegesnek a hasonló méretű társasházak között. A Metrodom Dual Eco hibrid fűtési-hűtési rendszere, a mennyezeti hűtés és fűtés, a prémium szaniterek és csaptelepek, a Metrodom harmadik generációs okosotthon-rendszere, illetve az abba integrált elektromos mozgatású alumínium redőnyök is az alapfelszereltség részét képezik. Az elegáns, érintésérzékeny, üveg villanykapcsolók és a videó kaputelefon szintén a jövő megoldásait képviselik.

A lakókat a kizárólag általuk használható wellnesz részleggel, szaunákkal kiegészülő edzőterem várja. Emellett baba játszószoba, játszótér, a gyerekeknek tervezett külső mászófal, a tetőn pedig napozó és grillterasz, valamint közösségi nappali készül. A lakóparkban GreenGo állomás üzemel majd, a teremgarázsban pedig minden beálló saját, mérőórával ellátott elektromos töltővel rendelkezik. Így a villanyautókra történő közelgő áttérés után minden tulajdonos a lehető legegyszerűbben, saját beállójában fogja tudni tölteni autóját.

A Vágóhíd és a Vaskapu utca sarkán található Metrodom Green, Pest legújabban kiépített, modern és pezsgő negyedének szívében található. A kiváló tömegközlekedés, a sok új üzlet és irodaház, a közeli iskolák és egyetemek teszik a környéket élhetővé és otthonossá. Középső-Ferencváros az elmúlt 20 évben részben Belső-Ferencváros sikeres rehabilitációjának eredményeként a pesti oldal legkedveltebb és legértékesebb részévé vált. A negyed zöld tüdeje a Duna-part menti zöld sétányok, a parkok, ahol a Nemzeti Színház és a Müpa épületei is állnak. Oktatási intézményekből, óvodákból, általános iskolákból sincs hiány a környéken. Ami viszont különösen kiemelkedő, hogy a lakóparkból szinte minden jelentősebb budapesti Egyetem (Corvinus, Budapesti Műszaki Egyetem, ELTE, SOTE) tömegközlekedéssel, átszállás nélkül gyorsan elérhető.

Metrodom Green környéke
Hívd a hirdetőt!
+36 1 919

Ujj Ágnes

Érdekli az OTP Bank kedvezményes lakáshitel ajánlata? *

* A kérdésre „Igen” válasz bejelölése esetén, az „Üzenet küldése” gombra kattintva kijelentem, hogy az OTP Bank Nyrt. Adatkezelési tájékoztatójának tartalmát megismertem és tudomásul vettem.

x

Találj gyorsan vevőt vagy bérlőt ingatlanodra!

Csak a múlt héten 7.319 hirdetést adtak fel nálunk.

  • Több százezer érdeklődő már havi 4.990 Ft-tól
  • Extra kiemelés most havi 11.900 Ft helyett CSAK 9.900 Ft
  • Korlátlan számú feltölthető fénykép
  • Bankkártyás fizetés és pofonegyszerű hirdetésfeladás

Hirdetés feladása