Somfa Liget VII. ütem

1107 Budapest Somfa utca 5/a.

tervezett átadás:
2024. I. negyedév
ár:
45.6 - 152.1 M Ft
összes lakás:
144
szabad lakások:
16
lakások méretei:
35 - 90 m²

Somfa Liget VII. ütem bemutatása

A közkedvelt Somfa Liget legújabb üteme

Az OTP Ingatlan Zrt. a Somfa Liget lakópark korábbi hat ütemének sikeres lezárását követően 2021 III. negyedévében megkezdte a hetedik ütem fejlesztését, melynek keretében a Somfa utca 5/a szám alatt 144 db változatos méretű lakással egészül ki a lakópark. A korábbi ütemekben kialakított modern környezet, és a megvalósítandó saját parkosított kerttel rendelkező impozáns épület harmonikus együttest alkot majd.
A Somfa Liget két lépcsőházból álló társasházban lakópark 144 új otthona egy épületben kerül megépítésre, pince, földszint és 6 emeletes kialakításban. Az igényes, két lifttel ellátott lépcsőházak földszintjén 23 kertkapcsolatos lakás, az I-V. emeleteken 117 változatos méretű lakás, a VI. emeleten pedig 4 tetőteraszos penthouse lakás létesül.
A biztonságos, telken belüli parkolást az épület pinceszintjén kialakításra kerülő teremgarázs biztosítja 117 parkolóhellyel, emellett 28 felszíni beálló is kialakításra kerül.

Kitűnő lokáció, dinamikusan fejlődő városrész
A Somfa Liget lakópark VII. üteme a főváros X. kerületének közkedvelt újépítésű részén, a korábbi ütemekkel szomszédos, Somfa utca és Ceglédi utca által határolt területen, csendes, nyugodt környezetben valósul meg.
A belváros közelségének köszönhetően a lakópark infrastrukturális ellátottsága kiváló: az épülő ütem közvetlen szomszédságában élelmiszerboltok, gyógyszertár, játszótér találhatók. A közelben lévő Shopmarkban egy helyen, egyszerűen és kényelmesen intézhetők a mindennapi teendők. Mindemellett Budapest legnagyobb parkja, a - számos kikapcsolódási és sportolási lehetőséget is kínáló - Népliget közelsége tovább növeli a lakópark környezeti értékét.
Az Üllői út közelsége révén az autós megközelítése kiváló, de tömegközlekedéssel is gyorsan eljuthatunk a város számos pontjára. 8-10 perces sétával elérhető a 3-mas metró (Ecseri út és Pöttyös utca megállói), valamint a Makk utca irányába indulva pedig a 3-mas villamos megállói találhatók.

Somfa Liget VII. ütem környéke
Hívd a hirdetőt!
+36 30 153

Rigó Norbert

Érdekel az OTP Bank kedvezményes lakáshitel ajánlata? *

* A kérdésre „Igen” válasz bejelölése esetén, az „Üzenet küldése” gombra kattintva kijelentem, hogy az OTP Bank Nyrt. Adatkezelési tájékoztatójának tartalmát megismertem és tudomásul vettem.

x

Találj gyorsan vevőt vagy bérlőt ingatlanodra!

Csak a múlt héten 4.432 hirdetést adtak fel nálunk.

  • Több százezer érdeklődő már havi 4.990 Ft-tól (2024. január 3-tól 5.900 Ft-tól)
  • Extra kiemelés most havi 11.900 Ft helyett CSAK 9.900 Ft
  • Korlátlan számú feltölthető fénykép
  • Bankkártyás fizetés és pofonegyszerű hirdetésfeladás

Hirdetés feladása