Vagány gyerekszobás családi házak a kínálatban

A gyerekszoba elhelyezkedése és elrendezése nagy körültekintést igényel a szülők részéről. A legideálisabb ha déli, dél nyugati tájolású, mert így éri a legtöbb napfény. Eredeti ötletekkel, egyedi dekorációkkal teljesen egyedivé tehetjük gyermekünk szobáját. A méretét tekintve, amennyiben módunk van nagyobb szobát kialakítani ezt tegyük, de helytakarékos, praktikus ötletekkel egy kisebb szobát is megfelelően berendezhetünk.

Nézzük milyen csodás gyerek birodalmak sorakoznak a kínálatban!

Soprontól 4 km-re, csendes környezetben, egy szintes családi házat kínálnak eladásra. A gyerekszoba világos és tágas, egy nagyobb fiú számára tökéletes, vendégággyal és nagy íróasztallal.

Több gyerekes családoknak, nagy fejtörést okoz a szoba kialakítása, praktikus megoldás erre az emeletes ágy, pont mint ebben a győrújbaráti családi otthonban.

Ezzel az egyedileg tervezett galéria ággyal rengeteg helyet és tároló részt nyerünk. Nagyobb gyerekeknek nyerő választás. Budapesti lakásoknál a magas mennyezet miatt, ez könnyen kivitelezhető.

Nagykovácsiban található ez a letisztult családi ház, amiben a gyerekszoba is igényesen kialakított, ízléses színvilággal gazdagított.

Szép nagylányos szobát találtunk ebben a hévízi luxus családi házban. 

hirdetés