Top 10 lakás, ahol szívesen töltenénk a szilvesztert

Idén a szilvesztert nagyrészt otthon töltjük, de ettől függetlenül az új év köszöntéséről nem kell lemondanunk. Ez a 2020-as év sokak számára nehéz volt és örül hogy vége. Reménykedünk, hogy 2021-ben visszaáll minden a normál kerékvágásba és újra szabadon ünnepelhetünk. Most összeválogattuk az év legszebb tíz ingatlanját, ahol a szilvesztert is örömmel töltenénk, és még szűk körben is élvezhető lenne az ünnep.

10.

Hangulatos nagypolgári lakás a Pozsonyi út elején. Igazi luxus Budapest egyik legkedveltebb részén a belvárosban. A vintage stílusú nappali hangulatáról a látványkandalló gondoskodik.

9.

Ebben az első kerületi dizájn lakásban is fantasztikus szilveszter estét tölthetnénk. Tágas terek, kényelmes bútorok és rusztikus burkolatok jellemzik.

8.

Budapest V. kerületében eladó ez a gyönyörű, igényesen kialakított és tágas lakás. Az ingatlan teljes körűen bútorozott, lakberendező által került a belső tér kialakításra.

7.

Ha szereted a víz közelségét és az új évet is a vízből köszöntenéd, ideális ez a mediterrán villa a Római parton. Óriási belső medencével rendelkezik, de van itt jakuzzi merülő medencével, infra szauna, egy bárpultos társalgó is.

6.

A főváros belvárosában, a Pesti Broadway közvetlen közelében luxus lakást kínálnak eladásra. A nagypolgári lakás teljesen felújított és impozánsan kivitelezett.

5.

Fóton eladó egy 2009-ben épült minden igényt kielégítő családi ház. Az ingatlan wellness helyiséggel, borospincével, valamint egy három beállásos garázzsal is rendelkezik. A természetes burkolatok fa és a kő harmóniája jellemzi.

4.

A Szent István Bazilikára panorámás téglalakás eladó. A gyönyörű homlokzattal rendelkező három szintes társasház, Budapest egyik legnépszerűbb utcájában található.

3.

A Szent István körúton eladó ez a gyönyörű és tágas nagypolgári lakás. Finoman egymásra hangolt szolid, egymást idéző színek, visszafogott elegancia, egyszerűségében is hozzáillő, váratlan hatású dekorációval.

2.

Ebben a fantasztikus lakásban is szívesen töltenénk a szilveszter éjjelt. A VI. kerület szívében, a Vasvári Pál utcában eladó, ez a magas minőségben felújított, tágas, világos luxuslakás.

1.

A legszebbet a legvégére. A  Hegedűs Gyula utcai ingatlan teljes körű felújítása során az elegancia megtartása mellett rengeteg finom és kreatív technikai megoldást is alkalmaztak. A háztetőn kialakított tetőteraszról csodás panoráma mellett ünnepelhetjük az újévet.

Boldog új évet kívánunk!

 

hirdetés