Milyen családi házakat találunk Székesfehérváron?

A gazdag történelmi múlttal rendelkező Székesfehérvár több szempontból is tökéletes választás lehet azoknak, akik családi otthonuk megteremtésére keresnek új helyszínt.

Elhelyezkedése akár Budapestre ingázók számára is megfelelő lehet. hiszen az M7-es autópályán könnyedén megközelíthető a főváros, de közel van a Balaton és a Velencei-tó is, amik szuper kikapcsolódási lehetőségeket rejtenek.  A város vezetése nagy hangsúlyt fektet Székesfehérvár okos várossá válására, a tavaly átadott Alba Innovár Digitális Élményközpont mellett a jövő évben okos parkolást támogató technológia bevezetését tervezik. Akit érdekel a téma, ebben a cikkben tájékozódhat. A sport népszerűsége és a kulturális élet szintén pezsgővé teszik a várost. Ingatlan szempontból érdekesség, hogy a 2000-es években felújításra került szinte az összes székesfehérvári panelház.

Mostani cikkünkben viszont a székesfehérvári családi házak helyzetét szeretnénk felmérni, így azok között szemezgettünk.

A kínálat széles, szinte minden igénynek találtunk megfelelő otthont. A kisebb, pénztárcabarátabb házakkal kezdtük a keresést:

Vadregényes kerttel eladó családi ház Feketehegyen

Ez a mindössze 65 m2-es családi ház azonnal költözhető, tágas, gyümölcsfákkal és örökzöldekkel teli kertje a nyugalom szigete.

Újépítésű két hálószobás ikerház

Azoknak, akik újépítésű otthont keresnek, tökéletes választás lehet ez a kétszobás földszintes ikerházrész. Hatalmas előnye, hogy mivel saroktelekre épül, így két teljesen különálló bejárattal rendelkeznek a házak, továbbá majdnem 20 m2-es (fedett és nyitott) terasz épül a házhoz.

Azokra is gondoltunk, akik nagyobb alapterületű vagy több szobás házat keresnek, nekik az alábbi hirdetéseket ajánljuk:

2004-ben felújított, két hálószobás 220 m2-es kerttel

A Búrtelepen árulják ezt a 2004-ben teljes körűen felújított, klímás házat.

Mediterrán stílusban épült családi ház dupla garázzsal

Igényesen megépített házat hirdetnek Székesfehérváron sok extrával: padlófűtés, elektromos beléptető rendszer, riasztórendszer távfelügyelettel, a kertben locsolórendszer.

 

Borítókép forrása. http://kepeskronika.blogspot.com/
hirdetés