Különleges hangulatú családi házak az agglomerációban

Budapest agglomerációja évek óta fürdik a népszerűségben, szívesen költöznek a környező városokba, a családok a nyüzsgésből a nyugalomba vágynak. Itt minden könnyen elérhető, nem kell lemondani a főváros adta lehetőségekről, hazatérve viszont élvezhetik a kisvárosi légkört.

Leginkább a gyerekes családokat érinti az agglomerációba költözés, bár ismerek olyan fiatal párokat, akiknek szimplán hiányzik a természet közelsége és inkább vállalják az ingázást.

Különleges hangulatú, gyönyörű családi házakat válogattam össze, mind az agglomerációban várja hogy egy család álom háza lehessen.

Mediterrán stílusú családi ház

Egyedi stílusban épült, különleges kisugárzású életteret és életmódot biztosító családi házat. A dombtetőn megépült déli fekvésű, barátságos ház ablakaiból kitekintve lehengerlően szép, örök panorámás látvány tárul elénk reggeltől estig. Minden igényt kielégítő ahol a szabadság érzése a vidéki jó levegővel fűszerezve szinte szárnyakat ad a mindennapokhoz. A Zsámbéki-medencében fekvő város legszebb részének nyugodt mellékutcájában, 2007-ben épült, 3+1 szobás, földszintes, eszményi szépségű ingatlan a budai agglomerációban helyezkedik el. A mediterrán stílusú épület a Viadukttól nem messze, csodálatos, békés, meghitt környezetben, csendes utcában, nyeles telken található.

Gödön egyedi hangulatú ház

Göd az északi agglomeráció ékköve, Budapest közelsége és csodálatos Természeti adottságai teszik igazán vonzóvá az itt élők számára. Csodálatos Duna partja, dús lombú kiserdője, tengerpartot idéző Homokszigete és a páratlan Feneketlen Tó mellett a Város kincsei közé sorolhatóak jó nevű iskolái és számtalan sportolási lehetősége valamint a Duna partot övező csárdák, a Nagymarosig húzódó bicikliút, az erdei Kalandpark. A földszintes kialakítású luxusházat Ybl díjas tervező tervei alapján álmodta és valósította meg tulajdonosa. Egyedülálló építészeti megoldások, letisztult, átgondolt tér kialakítás, egyedi formavilág és a természetes anyagok élettérbe való illesztése volt a fő irányvonal melyek megvalósításával egy páratlanul modern ám még is rusztikus otthon valósult meg.

Vecsés kertvárosi

Vecsés kertvárosi részén kínálnak eladásra egy két generációs, mediterrán stílusú családi házat.  A rusztikus kivitelezésű házhoz tartozik medence, klíma, kerti sütögető, pince, fúrt kút. A nagyobb, 125 m2-es, (nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás) kétszintes épület 2005-ben épült.  A kisebb, 75 m2-es (nappali + 2 szobás) egyszintes épület az 1950-es években épült, mely 2010-ben teljesen fel lett újítva.

Piliscsaba rózsadombján

Piliscsaba, rózsadombján, frekventált részén, hegytetőn, csendes, nyugalmas madárcsicsergős utcában eladó egy parkosított kerti tavas 2000nm-es kertben, egy 300nm-s intelligens, minimál stílusú, geotermikus családi ház. A földszinten körbe ablakok, terasz-ajtók, így reggeltől estig fényárban úszik, este a padlózatba beépített led-világítás hangulatot pluszvilágítást ad ennek a helyiségnek. Hatalmas a nappali, konyha és étkező, a nappali közepén egy fatüzelésű design kandalló került beépítésre. A belső tér az elmúlt évben lett átépítve, az év belsőépítésze által, olasz design szerint.

Gyömrői napelemes

Gyömrő kedvelt Klotild telepi részén eladó egy minden igényt kielégítő, kiváló állapotú családi ház. Az 1500 m2-es telekre 2001-ben építették igényes és kényelmes családi házat. Nappalijából csodálatos kilátás tárul elénk amint megpillantjuk az intim zöld kertet, melyet egy pazar üveggel fedett terasz köt össze a lakótérrel. Kertje beállt növényzetű fákkal, bokrokkal tarkított, fenntartását kútról működő locsolórendszer könnyíti meg.

hirdetés