Itt az idő, hogy megnyisd a saját éttermed

Azoknak, akik nem családi otthonba szeretnék fektetni a tőkéjüket, remek lehetőség lehet egy étterem vásárlása. Az üzlethelyiség rendkívül jövedelmező abban az esetben is, ha kiadjuk, hiszen folyamatos bevétel származik belőle.

A jó vállalkozás titka elsősorban nem az ügyes befektetés, hanem az a szemléletváltás, amelynek segítségével a befektetéseid, megtakarításaid és a költési szokásaid hosszú távon is jó pályára állítható. A megfelelő hozzáállással igenis megteremtheted azt a szabad, független és boldog életstílust, amelyet már gyermekként is megálmodtál magadnak.

Jelenlegi kínálatban az 5 csillagos luxus vendéglátóhelytől a falusi családi étteremig találhatóak üzlethelyiségek.

Budai Luxus

A második kerületben jelenleg is működő, közel 300nm-es éttermet kínálnak eladásra, gyönyörű kertrésszel, aminek egy része fedett. Több tagolható helyiségből áll, ami lehetővé teszi különböző rendezvények lebonyolítását. Teljesen felszerelt konyhával, mely alkalmas meleg étel elkészítésére. Az épület több funkcióra is alkalmas lehet, akár egy exkluzív cégközpont is kialakításra kerülhet. 9db parkoló lett kialakítva a vendégek számára.

Közkedvelt, családi étterem

A XVI. kerület kertvárosias részén, három kerület találkozásában eladó egy valamikor méltán közkedvelt, impozáns igényes berendezésű, mai napig mind a környéken élők, mind az egykori vendégek által jó szájízzel emlegetett étterem a hozzá tartozó két, egyenként 120nm-s lakással együtt! Maga a ház 1997-ben épült, azóta folyamatosan karbantartott, rendezett. Az ingatlan három szintes, vegyes használatú ingatlan megjelöléssel, de akár társasházzá is nyilvánítható, szintjei akár különálló egységet is képviselhetnek. Az ingatlan földszintjén 120 fő egy időbeni leültetésére alkalmas 300nm-s igényes étterem került kialakításra. A helyiség a hatósági szabványoknak, előírásoknak minden tekintetben megfelel, konyhája a 2002-es évben lett teljes körűen felújítva, rozsdamentes gépekkel és bútorokkal berendezve, kiépített látványkonyhával, gázos rostlapokkal, elszívóval ellátva. Az étterem amúgy is előnyös tulajdonságait a hozzá tartozó 40 fős belső terasz csak fokoz. A vendéglátó egység fölött kialakításra került még két különálló szinten, egyenként 130nm-s lakás. Az étterem és a lakások fűtése is egyaránt padlófűtéssel van megoldva, a szintek fogyasztása külön mérhető. A lakások falai bonthatók és szinte teljes egészében egybe nyithatóak.

Fertődi modern étterem

Fertődön ausztriai határátkelőtől 5 km-re. A környék vendéglátásában jelentős szerepet játszó 130 személyes családi tulajdonban levő étterem eladó. Az étteremhez 50 férőhelyes első terem, 50 férőhelyes fűthető belső terasz, 50 férőhelyes nyári terasz,valamint az előírásoknak megfelelő konyha és kiszolgáló helyiségek találhatók.Az ingatlanhoz 100 m2 melléképület tartozik, melyben berendezett rendezvénykonyha is van. A étterem előtt nagyméretű vendégparkoló mögötte nagy udvar található. Az ingatlant néhány éve felújították,a fűtése gáz központi (padló)fűtés, és kandalló. Az étterem vendégköre a turisták által egész éveben látogatott Esterházy kastély vendégeiből, kirándulókból, a településsel szorosan kapcsolódó falvak, városok lakosaiból tevődik össze.

 

Tamási Komplexum

Tamásiban, közel a forgalmas gyógyfürdőhöz eladó egy egyedülálló lehetőségeket kínáló ingatlankomplexum. Folyamatos forgalmú nyereséges étteremként működött rendszeres rendezvényekkel, minden szükséges felszereléssel, konyhai berendezéssel, bútorzattal együtt eladó. Az étterem árában benne van a mellette található kétszintes családi ház, amelyből panzió alakítható ki.

 

hirdetés