Ezekbe az új lakásokba azonnal beköltözhetsz!

Megérkezett a tavasz, ilyenkor többen kezdenek el új otthon után kutatni. Az új otthon megtalálása nem egyszerű feladat. El kell döntenünk, hogy használt vagy új ingatlanok között nézelődünk és igényünk szerint lakást vagy inkább házat vennénk. Ha megvannak a paraméterek és új ingatlanra esett a választás, hoztunk pár azonnal költözhető új építésű lakást, ahol az átadás már folyamatban van.

Az új lakások előnye, hogy nem kell azonnal a felújítással bajlódni és ha szerencsénk van és időben foglalózunk még igény szerint a saját ízlésünkre is formálhatjuk az ingatlant. Formálhatjuk a belső elrendezést és a burkolatokat is személyre szabhatjuk.

Nézzük az eladó új építésű lakásokat!

Sasad Resort Hilltop by Cordia

A Sasad Resort buda egyik legkedveltebb lakóparkja lett, melyet különleges elhelyezkedésének és koncepciójának köszönhet.  Az összesen négy épületben 112 lakás kerül kialakításra. Ez a lakópark családok számára is ideális lehet, saját élményparkjával kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. Tiszta levegő, kertvárosi hangulat, nyugalom és természetközeli környezet várja haza az itt lakókat. Még hat darab eladó lakás van a kínálatban.

Tolnai38 

Budapest VIII. kerületében, a Csarnok negyedben található a Tolnai38 projekt.  A hat emeletes társasházban 17 lakás található. A beruházó nagy hangsúlyt fektetett az energia hatékony üzemeltetés kialakítására. Minden lakáshoz tartozik erkély, a felsőbb szinteken található lakásokhoz tetőterasz. Még nyolc elérhető lakás eladó, a 42 négyzetméterestől a 70 négyzetméteres lakásokig.

Magdolna Ház

A Magdolna Ház, a VIII. kerület dinamikusan fejlődő részében, a Magdolna utca 38. szám alatt található. A lakások modern kivitelezésűek és világos elrendezésűek. Minden korosztály számára jó választás, akár diákoknak, a közelben lévő oktatási intézmények miatt, a belvárosi nyüzsgést kedvelőknek, családosoknak és befektetőknek is. Jelenleg 23 szabad lakás van a kínálatban.

Bethlen Corner

A főváros XIX. kerületében, közvetlenül a KÖKI terminál szomszédságában található az ingatlan, ami által kiváló közlekedési lehetőségek válnak elérhetővé. Az épület energetikai besorolása A++, és távolról vezérelhető hőszivattyús hűtő-fűtő rendszere van. Már csak négy darab lakás szabad a 39 lakásos társasházban.

hirdetés