Élvezd a napsütést télen is, a télikertedben

A télikertben télen is élvezhetjük a napfény jótékony hatását.  Egy jól kialakított télikert, minden család kedvenc helyisége lesz, emellett hasznos négyzetméterekkel bővíti a lakás területét és plusz egy külön szobát képez, amit funkciótól függően mi dönthetünk el, hogy mire használjuk. Egy télikert jelentősen növeli az ingatlan értékét, és javítja a benne lakók életminőségét.

Néhány tipp milyen funkciókat láthat el a beépített kert.

  • Nappali bővítés dekoratív üvegrésszel. Elhelyezhetjük itt a növényeink, étkezőnk, ülőgarnitúránk, vagy bármit, amiben szívesen töltjük az időt.
  • Terasz beépítés is jó megoldás lehet, főleg azok számára ahol a teraszt eddig nem tudták igazán kihasználni, nálunk például azért esett a beépítésre a választás, mert északi fekvésű volt a terasz, nem volt túl napos, ezért nem töltöttünk ott túl sok időt, de a beépítés után szinte átvette a nappali funkcióját, egyszerűen imádtuk.
  • Medence befedésre is alkalmas, így egész évben élvezhetjük a fürdőtermet a kellemes jó időben.
  • Üzletrész bővítés. A télikert kiváló megoldás az üzletünk, éttermünk bővítésére. A harmonika ajtós megoldással nyáron nyitható, télen zárható.

Ebben a csepeli luxusingatlanban, a tó közepére behúzódó télikert ékesíti a telket. Étkező lett kialakítva a fedett kertben, ahol öröm minden étkezés.

XIX. században épült elegáns, nagypolgári villa XXI. Századi felszereltséggel / technológiával Rózsadomb legideálisabb részén, közel a Vérhalom térhez. Különleges adottságokkal és kifinomult építészeti megoldásokkal rendelkezik a négy lakásból álló 970 négyzetméteres, két utcai fronttal és bejárattal rendelkező ingatlan. A főbejárat ősfás kerten keresztül közelíthető meg. Belépve igazi időutazáson vehetünk részt. A télikertből ez a gyönyörű kert és környezet, egész évben élvezhető.

Csömörön eladásra kínálnak egy fantasztikus kastélyt, ahol a medence van befedve, téliesítve.

1897-ben épített, ó mátyásföldi gyönyörűen renovált luxusvillát ajánlják megvásárlásra. A villa Mátyásföld legszínvonalasabb környékén helyezkedik el, 2160 m2 területen. Budapest egykori főépítésze, Paulheim Ferenc tervei alapján épült 1897-ben. Maga az épület Mátyásföld egyik legdíszesebb és legjobb állapotban fennmaradt villája-nyaralója, amely jelenleg is impozáns látványt nyújt. Az épületet a mostani tulajdonos romos állapotából újította fel, a kornak megfelelően modernizálta és állította helyre az eredeti tervek alapján 1995-ben, valamint kibővítésre került egy télikerttel. 

A River Side lakóparkból a Margit-szigetre, Budai hegyekre körpanorámás, belső 2 szintes 5+1 szobás, nagy teraszos penthouse lakást kínálnak eladásra. 

 

hirdetés