Eladó álomházak Budapesten

Eladó álomházak Budapesten is megtalálhatók, igaz, hogy az áruk magas, azonban ennek megfelelő színvonalat kapunk érte. Budapesten a frekventált kerületekben gyönyörű luxus házakat és lakásokat találhatunk, hiszen mindig eladásra kínálnak egy-két gyöngyszemet. Ezek az ingatlanok általában teljesen modernizáltak, hiszen eredeti tulajdonosaik kiemelt figyelmet szenteltek a karbantartásra és a felújítási munkálatokra.

A Gellérthegyen egy 500 négyzetméteres kétszintes villát már 375 millió forintért meg lehet vásárolni. A kétszintes villa 1480 négyzetméteres telek területtel rendelkezik. A villa felépítésének köszönhetően akár további két szintet is fel lehet húzni a már meglévő két szintre. Összesen 5 lakás található meg a villában és a telek beépíthetősége 20%. Ebből egyelőre 12%-ot használtak fel. A telken 4 gépjármű parkolása megoldható és a 100 négyzetméteres szuterén tökéletes megoldást nyújt a tárolásra. Ez az ingatlan adottságait tekintve befektetésnek is tökéletes.

Akik a 11. kerület környékén nézelődnek, de inkább a Rózsavölgyi részen keresik álmaik családi házát, azok 330 millió forintért több ingatlan közül is választhatnak. A luxuskategóriájú csodálatos környezetben megtalálható és szuperpanorámával rendelkező családi házban még lift is található. Az 500 négyzetméteres házat parkosított telek veszi körül, amely tökéletes színtere a családi összejöveteleknek. A csendes kis zsákutcában épült ingatlanban összesen 7 szoba található, így több generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas. Az eladó álomházak közül most tényleg nézzünk egy 11. kerületben lévőt. Őrmezőn a Csárda utcában 570 négyzetméteres és 18 szobás ház várja új tulajdonosait. A nagy alapterület és a rengeteg ablak több kisebb lakás kialakítását is lehetővé teszi, így kevés ráfordítással befektetésnek is kiváló. A telken lehetőség van garázs építésére is, de már eleve több autónak kialakított parkoló található.

Láthatjuk, hogy többféle értékesítés alatt álló ingatlan közül is választhatunk, ha álom otthont keresünk. Budapesten már bármelyik kerületben találhatunk álom otthonokat, hiszen a kerületek többsége fejlődik. Ha mégis úgy hozza a sors, hogy a kiszemelt kerületben nincsen egyetlen eladó álom lakás vagy ház, akkor még mindig lehetőségünk nyílik az építkezésre. Egy kiváló építész bizonyára minden álmunkat képes valóra váltani így már csak a telek kiválasztása áll előttünk. Telek vásárlás előtt érdemes személyesen is körbenézni, hiszen így sokkal könnyebb eldönteni, hogy az adott kerület mely része szimpatikus számunkra, hogy felépítsük álmaink otthonát. Ma már számtalan olyan építész vállalkozást találhatunk, akik generálkivitelezéssel is foglalkoznak, így ha szeretnénk, hogy az építkezés végig egy kézben legyen tartva, akkor ilyen vállalkozással kössünk szerződést. A generálkivitelező alkalmazásának előnyeit és hátrányait ez a cikk jól bemutatja. Az épülettervezés, a tervdokumentáció elkészítése, a látványtervezés és a tanácsadás is fontos része annak, hogy egy álom valósággá váljon. Érdemes az interneten alaposan körülnézni és a megfelelő referenciával rendelkező vállalkozást felkérni az adott feladatra.

Kép forrása: Pinterest.com
hirdetés