Budapesten új lakást keresel?

A következő válogatásunkban a legújabb és legkülönlegesebb lakóparki lakások között válogattunk. Budapest dinamikusan fejlődő részein több beruházás is zajlik, melyekben  még néhány lakás megvásárolható. Az új építésű lakások kiválasztásakor több esetben nem egy kész ingatlant veszünk, amit jól át tudunk vizsgálni, látjuk előnyeit-hátrányait, hanem egy majd a jövőben elkészülő lakást. Nagyon fontos hogy megbízható kivitelező céget válasszunk. Ha körbenézünk, fantasztikus lehetőségekre bukkanunk.

Nézzük a lehetőségeket!

Thermal Zugló 3 By Cordia:

A főváros egyik legkedveltebb kerületében épül a Thermal Zugló 3 By Cordia. Zugló egy karnyújtásnyira található a belvárostól mégis élvezhetjük a zöldövezetet és a nyugalmat. Közvetlen szomszédságban a  Paskál Gyógy- és Strandfürdővel, ahol  gyógymedence, gyerekmedence, tanmedence,  változatos szaunák és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence várja a látogatókat. Az átadás várható időpontja 2020. második negyedév.

Terrace Residence 4 By Cordia:

A Széchenyi-hegy lábánál, a Madárhegyen épül a Terrace Residence 4 By Cordia . Találhatunk benne az egész kicsi 40nm-es lakástól kezdve a 148nm-es penthouse-ig bezárólag ingatlant. Csupán negyed órára a belvárostól modern, panorámás, tágas, napfényes teraszokkal kialakított otthonokat kínálnak, a két épület legfelső emeletén luxus penthouse lakásokkal. A lakópart közvetlen szomszédságában többek között üzletközpont, élelmiszerbolt, oktatási intézmények találhatóak. A várható átadás 2020. negyedik negyedév. 

Hubay Garden Lakópark:

Rákospalota központjában a Hubay Jenő téren építik ezt a dinamikus, minden igényt kielégítő lakóparkot. A társasház hat különálló épületből áll, melyek három emeletesek. Az alacsony épületmagasság ellenére minden épület rendelkezik majd lifttel. Az épületek között zárt kert lesz kialakítva, ahol a ház lakói élvezhetik a zöld környezetet. A lakások 37 és 78 nm közöttiek. A várható átadás 2020. első negyedév.

Dagály Residence:

A XIII. kerület frekventált részén,  a Dagály utca és a Karikás Frigyes utca sarkán épül ez a modern és fiatalos lakópark. A lakások alapterülete 79-93 nm-esek. Az előnyös elhelyezkedésnek köszönhetően nyugodt, de mégis belvároshoz közeli lakásban élhet. A szórakozni vágyók a Dagály fürdőt pár perc alatt elérhetik. A lakások hamarosan átadásra kerülnek, 2019. harmadik negyedévében.

Arsenal sarokház:

Budapest IV. kerületében 61 lakásos társasház épül, az Arsenal Sarokház. Az sarokházhoz közel található iskola, óvoda, hivatalok, bankok. Az épület az újpesti metró megállóhoz közel, csendes környezetben, kis és nagy lakások kínálatával várja a lakóit.  Az átadás 2020. negyedik negyedévben várható.

 

hirdetés