A hét legszebb eladó ingatlanjai!

A héten is körülnéztünk az eladó ingatlanok között. A költözzbe.hu ingatlankínálata sok különleges hangulatú otthonnal van teli. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan darabot, aminek hirdetése releváns információkkal rendelkezik és jó minőségű képekkel ellátott. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások kerülhetnek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, lenyűgöző hangulatú.

Jöjjenek a legszebb otthonok!

Római parti wellness

Római parton a Duna parttól néhány lépésre a Római Wellness2 lakóparkban , eladó, egy üdülő besorolásba tartozó exkluzív apartman lakás , belső építésszel tervezett, keleti fekvésű 62 nm-s kettő szobás lakás. A lakás burkolata süttői mészkő, mely harmonizál a megálmodott és beépítésre került éger fából készített beépített szekrényekkel ajtókkal. A teljes lakásban hangulatvilágítás. A lakás élettere a nappali konyhával, mely teljes igényt kielégít egy illetve egy pár részére is.

Hosszúréten téglalakás

Hosszúrét és Gazdagrét határán az Rétkerülő utcában egy 88 m²-es társasházi, liftes, emeleti lakás. A lakás egy 2007-ben épült kiváló kivitelezésű villaszerű épületben található. Belépve a tiszta, rendezett, különleges hangulatú lépcsőházba a villaépületekre jellemző stukkós belső teret találunk. Az impozáns házhoz kertész által megálmodott és gondozott teraszos kialakítású, közös használatú kert tartozik, amit igény szerint használhatnak a lakók.

Tágas luxus lakás

Lendvay utcában, a Francia nagykövetséggel szemben, frissen felújított lakást kínálnak megvételre.  A város közepén, nyugodt, csendes környezetben. Az ingatlan tágas tereivel különleges kialakításával egyedi ajánlat a piacon. A lakás a teljes berendezéssel együtt eladó.

Király utcai ékszerdoboz

A Király utcában két hálós, gépészetileg és esztétikailag is felújított, 2 fürdős, ékszerdoboz, egy belülről is felújított épületben. Letisztult belső terek, ízléses kialakítás jellemzi.

Terézvárosi másfélszobás

Külső-Terézvárosban a Bajnok utcában, központi helyen, mégis csendes környezetben, 52 nm-es, másfélszobás, igényesen felújított ingatlant kínálunk eladásra. A ház az 1900-as évek elején épült, a szintráépítésnek és az ebből adódó teljeskörű felújításnak köszönhetően kifogástalan állapotnak örvend, lakóközössége, valamint anyagi helyzete remek. A magasföldszinti lakásba belépve az előszobában találjuk magunkat, innen közelíthetők meg az ingatlan többi helyiségei, melyek a 2014-ben történt felújítás során mind minőségi anyagokkal lettek burkolva, a szobákban laminált parketta, míg a többi helyiségben járólap borítja a padlózatot.

hirdetés