A hét legkülönlegesebb ingatlanjai

Ismét számba vettük a legkülönlegesebb ingatlanokat a költözzbe.hu kínálatában. Ezekből a lenyűgöző vagy éppen meghökkentő házakból és lakásokból hoztunk néhányat. A legkülönlegesebb ingatlanok közé azok az ingatlanok kerülhetnek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, lenyűgöző hangulatú.

Csodás Makovecz stílusú ház Leányfalun

Különleges ingatlant kínálnak Leányfalun. Egy Makovecz stílusban épített családi házat, ami többféle felhasználásra is alkalmas. Óriási terek, ahová árad a fény és mintha a természetben a szabadban lennénk.

Lovas kúria Szedresen

Szedresen egy lovas kúria keresi új tulajdonosát. A hektáros terület, a Gindly-családé volt, utolsó tulajdonosa báró Fiath-család volt. A lovas udvarház több épületből áll, két fő épülete a késő klasszicista stílusban,  1840-ben épült Bezerédj kis kastély és az 1870-es években emelt földszintes, manzárdtetős nagy kastély. A hosszú időre visszanyúló szedresi lovas hagyományt kívánja fenntartani az udvarház lovardája és az  580 négyzetméteres istálló is. Több melléképület, istálló és raktár is tartozi a birtokhoz. A gyönyörűen felújított udvarház területén három rendezvényterem biztosít kiváló helyszínt  baráti és családi összejöveteleknek. A bejáratával pontosan szemben található egy 1832-ben épült Nepumuki Szent János kápolna. 

Erdei bírtok Mocsán

Mocsán, Komárom-Esztergom megyében kínálnak egy lenyűgöző erdei birokot. A birtok központjában egy patinás kúria áll, 400 négyzetméteres villaházban 6 szoba, 6 fürdőszoba, vendégmosdók, gourmet konyha, tágas, kandallóval felszerelt nappali, étkező, dolgozó, családi szoba és társalgó/könyvtár került kialakításra. A valamikori vadász ház 1904-ben épült, az akkori Hercegprímás megrendelésére, de 2018-ban teljes korszerűsítésen esett át, minőségi anyagok, magas szintű technológiák felhasználásával, a környezettudatos fenntartás figyelembevételével, különös tekintettel a hőszigetelésre, energiafelhasználásra, hogy az elkövetkező 100 évben jól szolgálhassa tulajdonosai pihenését és befektetésének értékállóságát. A kúria belső kialakításában a vintage stílus uralkodik, minden helyisége jól átgondolt és rendezett.

Álom rönkház Erdőkertesen

A Gödöllői-dombság egyik szelíd lankáján áll egy igazi mézeskalács házikó. A mesés helyszínen található rönkháznak az erdőmérnök építtető lassan növekedő oroszországi borovi fenyőt választott építőanyagként. A családtagok számára különösen fontos volt a házépítés során felhasznált alapanyagok minősége és származása, ezért a rönkök közötti szigetelőanyag is természetes eredetű lenkóc. Természetbarátoknak tökéletes választás.

hirdetés