5 érv, az újépítésű lakások mellett

Újépítésű ingatlant választani nagyon jó megoldás lehet mindenkinek,azoknak is akik befektetési céllal vásárolnak ingatlant. Budapesten számtalan lakópark épül, szebbnél szebb lakásokkal. A tervezőasztalról történő vétel általában a legolcsóbb, mint ahogy érdemes lehet egy-egy projekt induló ütemeit választani, hogy az átmeneti kényelmetlenségek után már egy teljesen megújult, felértékelődött környéken legyen lakásunk. 

Összeszedtem nektek 5 érvet, amiért érdemes újépítésű lakásban gondolkodni.

  1.  Nem kell felújítani. A költözés sokszor együtt jár a felújítással, átalakítással, ez nagyon megterhelő lehet egy család számára, ha újat választasz, ez a lépés kimarad. A kivitelezők sok esetben esélyt adnak arra hogy előre kiválaszthassuk a burkolatokat, illetve akár az elrendezésbe is beleszólhatunk.
  2. Alacsony rezsi. Az újépítésű ingatlanok rezsiköltsége rendkívül alacsony. A jó minőségű anyagoknak és az új technológiáknak köszönhetően, biztosított a költséghatékony fogyasztás. A Young City Cordiaban az alacsony rezsiköltségek mellett okos eszközök segítik a mindennapokat.
  3. Csok. A családok otthonteremtési támogatása igénybe vehető az új lakásokra. Így nem csak azoknak nagyszerű választás akik első lakást vásárolnak, hanem családoknak is kihasználhatják. A Terrace Residence lakópark a 11. kerület újépítésű házakból álló részén, Madárhegyen épül, a Széchenyi-hegy lábánál. Ez Újbuda egyik legnépszerűbb negyede: csupán negyed órára található a belvárostól, mégis nyugodt, zöld környezet, friss és tiszta levegőt élvezhetnek az itt lakók, ideális választás a családoknak. 
  4. Kedvező hitelfelvétel. A bankok szívesen finanszíroznak új lakás vásárlást, több esetben az építést finanszírozó bank nagyon kedvező feltételek mellett nyújt hitelt a vásárlóknak.
  5. Porta szolgálat. Nem újdonság, hogy a lakóparkokban 24 órás portaszolgálatot működtetnek, ez nagy megnyugvás lehet, ha esetleg több napra elhagyjuk otthonunk.

 

Több mint 300 lakópark egy helyen, találd meg az igazit! (X)

hirdetés